MAGAZIN

ESTETSKE KOREKCIJE UČINILE SVOJE: Dragana Mirković ne liči na sebe

  • 10 Aprila, 2023
  • 0

Dragana Mirković jedna je od najuspješnijih pjevačica regiona, a svaki njen gest privlači veliku pažnju javnosti. Tako je i pjevačicina fotografija koja je nedavno ugledala svjetlost dana uzburkala

ESTETSKE KOREKCIJE UČINILE SVOJE: Dragana Mirković ne liči na sebe

Dragana Mirković jedna je od najuspješnijih pjevačica regiona, a svaki njen gest privlači veliku pažnju javnosti. Tako je i pjevačicina fotografija koja je nedavno ugledala svjetlost dana uzburkala društvene mreže, a izgled Dragane Mirković sa početka karijere postao je glavna tema u svim medijima.

Naime, na Instagramu je isplivala fotografija sa početka Gagine karijere. Ipak, ono što je privuklo najveću pažnju korisnika ove platforme jeste izgled Dragane Mirković koji se znatno razlikuje od današnjeg. I dok jedni smatraju da se pjevačica podvrgla brojnim estetskim korekcijama, te da više ne liči na sebe, drugi, pak, tvrde da je Gaga iskonskom ljepotom privlači pažnju gdje god da se pojavi.

Ono što je sigurno jeste to da Dragana i dan danas izuzetno vodi računa o svom izgledu, povremeno se ugoji kilo, dva ali to brzo skine, redovno se njeguje kada je koža lica i tijela u pitanju i pobornik je tretmana koji produžavaju mladost i jedrinu. Sati provedeni u beauty salonu u Draganinom slučaju daju itekakve razultate, te na konto lijepog izleda ona vrlo često dobija komplimente.

(Express/paparazzo.rs)