MAGAZIN

KAKVA ZVIJER: Dragana Mirković i Toni Bijelić na kćerkin poklon potrošili pola miliona dolara

  • 10 Aprila, 2023
  • 0

Sin i kćerka Dragane Mirković skromna su djeca, bar je to viđenje pjevačice koja je tvrdila da su oboje čak svojevremeno, tokom ljeta radili sezonske poslove ne bi li zaradili za džeparac. Vremenom,

KAKVA ZVIJER: Dragana Mirković i Toni Bijelić na kćerkin poklon potrošili pola miliona dolara

Sin i kćerka Dragane Mirković skromna su djeca, bar je to viđenje pjevačice koja je tvrdila da su oboje čak svojevremeno, tokom ljeta radili sezonske poslove ne bi li zaradili za džeparac.

Vremenom, svojim objavama na Instagramu Marko i Manuela Bijelić dijelimično su potvrdili tvrdnje svoje majke, a dijelimično dokazali da i oni poput drugih nasljednika milionera uživaju u povlaštenom životu.

Putovanja, noćni provodi, odsjedanje u najskupljim hotelima i apartmanima, automobili vrijednosti i do pola miliona dolara samo su neke od povlastica kojima oni vole da se pohvale na društvenim mrežama, što je bio slučaj i danas.

Sin i kćerka Dragane Mirković na Instagramu podijelili su identičnu objavu

– Dva automobila od koji se ne zna koji je ljepši, noviji i skuplji.

Oba su uparkirana u dvorišnom dijelu porodičnog dvorca nadomak Beča, a budući da Marko i Manuela već neko vrijeme ne žive tu sa roditeljima, već imaju svako svoj stan u centru grada, zaključak je bio da su kola njihova te da su njima došli mami i tati u posjetu.

Za Marka se već odavno zna da ima prekrasni sportski auto, a sada je javnost mogla vidjeti da Dragana i Toni nisu štedjeli ni kada je trebalo mezimici kupiti prijevozno sredstvo. Riječ je o BMW džipu, papreno skupom.

(Express/Alo)