MALO KO ZNA KOJE JE MILOMIR MARIĆ GODIŠTE, KADA OVO VIDITE OSTAĆETE PATOSIRANI: Isplivalo sve CRNO NA BELO

MAGAZIN

Ono što je zanimljivo je da retko ko zna koje je godište Marić, budući da ga stalno viđamo na televiziji, a on izgleda mladoliko.

Milomir Marić je srpski novinar, urednik, televizijski voditelj i publicista. Novinarsku karijeru je započeo još kao student Fakulteta političkih nauka u Beogradu.

Pisao je tekstove za brojne jugoslovenske listove, a 90-ih godina 20. veka postao je glavni i odgovorni urednik lista „Duga“.

Postao je prepoznatljiv po intervjuima sa političkim disidentima, bivšim komunističkim funkcionerima, kriminalcima, te ljudima čiji je rad u nekom momentu bio naširoko hvalje ali i kritikovan i zabranjivan.

Milomir Marić je srpski novinar, urednik, televizijski voditelj i publicista
Milomir Marić je srpski novinar, urednik, televizijski voditelj i publicistafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Vesna Radusinović spada u red omiljenih živih spisateljica u Srbiji, a medijima je posebno interesantana i njena ljubavna priča sa Milomirom Marićem.

Vesna i Milomir bili su kolege i radili su za “Intervju”, simpatije su bile obostrane, ali neko vreme niko od njih dvoje nije bio spreman da načini prvi korak.

Kada je jednoga dana Vesna u redakciju donela fotografije svoga sina Vedrana,koga je dobila iz ljubavi sa Dževdetom Tuzlićem, Marić joj je rekao: “Imaš mnogo lepog sina”, a ona ga je šeretksi upirala: “Hoćeš da i tebi rodim jednog?” ispričala je svojevremeno za “Gloriu” ovu anegdotu Vesna.

Milomir Marić godiše
Milomir Marić godišefoto: Dragana Udovičić

Tada su i ona i Marić shvatili da su se pre skoro dve decenije već sreli u Podgorici, kada je Vesna potpuno ukrala njegovo srce. Marić joj je pokazao priču koju joj je tada posvetio i tako je otpočela ljubavna priča koja godinama plamsa među njima.

Ono št je zanimljivo je da retko ko zna koje je godište Marić, budući da ga stalno viđamo na televiziji, a on izgleda mladoliko. Otkrićemo vam i ovu tajnu…

Milomir Marić je rođen u Gornjem Milanovcu 1956. godine. Sa tri godine mlađom sestrom je odrastao i školovao se u rodnom gradu. Kaže da su ga oduvek interesovale stvari koje njegove vršnjake nisu zanimale. Što znači da Marić ima 67 godina!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *