USPIO JE DA SE OGLASI: Dejan Dragojević zakovan za krevet

MAGAZIN

Pobjednik pete sezone rijalitija “Zadruga” Dejan Dragojević priznao je da je promijenio vjeru, a tokom Ramazana otišao je u Medinu, a zatim u Meku.

On se sada vratio u Beograd, a tim povodom se oglasio na svom Instagram profilu.

Dejan je na snimku djelovao vidno zbunjeno, nije znao dan kada se vratio u Srbiju, pa je otkrio da je sve vrijeme spavao i da ne zna kada je tačno stigao u prijestolnicu Srbije.

– Stigao sam juče, sinoć sam stigao u Srbiju. Juče sam stigao, ne, stigao sam kući, ne znam tačno kada. Zakovan sam za krevet, spavam i odmaram. Tamo je bilo 35 stepeni, zapušen mi je nos, na suncu je tamo bilo 800 stepeni. Živ sam i zdrav sam, morao sam da se naspavam. Let me je raznio, klackao sam se iz Sarajeva do Beograda – rekao je Dejan.

Podsjetimo, Dejan se nedavno oglasio i otkrio da li je ispratio sve šta se pisalo o njemu nakon što je priznao da je postao musliman.

-Postim i ne čitam sve šta se piše. Ja sam se vratio islamu prije četiri godine. Niko ne može da te natjera na to. Moja odluka je bila. Zašto bih morao da pričam na silu? Kada sam osjetio od srca da treba da pričam da sam musliman, to sam uradio. Klanjao sam u rijalitiju. Nikada nisam preskakao, neki su znali, neki nisu. Volim što sam musliman – otkrio je Dejan za “Premijeru”.

(Express/Espreso)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *