MAGAZIN

Znojenje, drhtavice sve kako ne treba: Vesna Zmijanac nije dobro, novi detalji stanja pjevačice

  • 10 Aprila, 2023
  • 0

Vesna Zmijanac nedavno je operisana u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas. Doktori su je savjetovali da miruje i pridržava se terapije, te da sačeka na

Znojenje, drhtavice sve kako ne treba: Vesna Zmijanac nije dobro, novi detalji stanja pjevačice

Vesna Zmijanac nedavno je operisana u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas. Doktori su je savjetovali da miruje i pridržava se terapije, te da sačeka na zaleno svjetlo za nastupe ali i bilo kakvu vrstu napora.

-Ljekari su već godinama bili isključivi kada je Vesnino zdravlje u pitanju, pa su joj savjetovali ugradnju bajpasa. Ona je tek sada shvatila da je stanje alarmantno pa je pristala da ga ugradi. Rekli su joj da mora da promijeni način života i da nastupi po čitavu noć nisu dobri za njeno zdravlje. Takav način života i česta putovanja nisu dobri ni za mnogo mlade pjevačice, a ne za Vesnu koja ima zdravstvenih problema – kaže izvor blizak pjevačici.

-Prema riječima izvora, uz Vesnu su sve vrijeme stručni ljudi, ali i Nikolija koja svaki slobodan trenutak od poslovnih i porodičnih obaveza provodi uz nju. Postoperativni tok nije mnogo zahtjevan, ali će Vesna morati da vodi računa neko vrijeme i dolazi na redovne kontrole. Iako je željela da ode na Bukulju, to sada neće biti moguće dok ima kontrole i dok Nikolija želi da joj je blizu dok se ne oporavi. Uz nju su još medicinske sestre, koje su angažovane privatno kako bi joj olakšale oporavak. Kada prođe prvih mjesec dana od operacije, svi vjeruju da će Vesna moći da se preseli u svoju oazu mira, gdje će joj prijati i čist vazduh. Međutim, dok doktori ne daju zeleno svjetlo, Nikolija neće dozvoliti da Vesna ode.

Vesna će se vratiti nastupima čim se oporavi, ali još nije sigurna kada će to biti. Pored problema sa pritiskom koje je imala, Vesna se dugo bori sa disfunkcijom štitne žlijezde. Ona je tada istakla sa kakvim se promjenama suočila.

– Znojenje, neke drhtavice, svašta nešto me spopadne. Vidjećemo, možda je i klimaks, Nešto se dešava u mom organizmu, ali ne treba tražiti đavola. Redovno posjećujem ljekara i kontrolišem rad štitnjače. Ja se 15 godina borim sa štitnom žlijezdom – govorila je tada Vesna.

(Express/Svet)