BILA SAM X PUTA U ŠEMI SA OŽENJENIM MUŠKARCIMA, DOBRA SAM LJUBAVNICA, NIKOG NISAM DOVELA DO RAZVODA: Pevačica iskreno!

MAGAZIN

Zlata Petrović je u jednom intrrvjuu priznala da je “x puta bila u šemi sa oženjenim ljudima”, ali da ih je uvek terala kući na vreme svojim ženama.

Ja sam bila x puta u šemi sa oženjenim ljudima, ali me nijedna žena nije jurila. Jer, ja nikada nisam nikome bila problem, ja nisam nikome išla na kuću, čak sam na vreme terala ljude da idu svojim kućama i tako dalje, i tako dalje”, rekla je Zlata.

– Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda. Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Nije me zanimalo da li je neko bogat ako mi je lepo pored njega. Sama zarađujem i imam dovoljno za sebe. Nisam tražila da mi neko kupuje bunde i automobile – ispričala je jednom prilikom Zlata Petrović,prenosi Senzacija

Zlata Petrović je srpska pevačica narodne muzike romskog porekla. Rođena je 13. jula 1962. godine u Beogradu, gde trenutno živi i radi.

Potiče iz siromašne porodice. Zbog toga je Zlata skromnost zadržala tokom cele svoje karijere. Odrasla je sa majkom i očuhom, a završila je osnovnu školu. Još kao vrlo mlada nastupala je sa svojom majkom kao pevačica u kafanama. Njena majka je Romkinja. Zlata se nikada nije stidela svog romskog porekla. To je posle učila i svoju decu. Postala je poznata kao jedna od pevačica koja najbolje izvodi romske pesme. Kada je imala samo četrnaest godina, njena majka i očuh odlučili su da Zlatu protiv njene volje udaju za jednog dečka. Zlata je sa njim bila dve godine, a potom pobegla kod tetke u Beograd. Sa šesnaest godina počela je da se ozbiljnije bavi muzikom. Svog oca je upoznala u dvadesetoj godini života.

Pevačica ima dva sina, Mikija i Jovana, iz dva braka. Kao majka Zlata smatra da nije stroga. Njen mlađi sin Jovan trenirao je fudbal, kako je rekao, po ugledu na svog oca. Stariji sin Miki majku prati na nastupima, bavi se muzikom i uživa u tom poslu. Kasnije je počeo da sarađuje sa Grand produkcijom i počeo je da sarađuje i sa drugim pevačima kao što su Katarina Grujić, Ilda Šaulić i drugi. Miki svira klavijature i komponuje. Muzički talenat nasledio je od majke i oca. On ima dvoje dece sa suprugom Milicom, pa je Zlata postala i baka. Njeni unučići se zovu Vasilije i Vasilisa. Sa snajom Milicom Zlata se odlično slagala. Kako je Zlata pričala o Milici, iako se veoma mlada udala za njenog sina, veoma je dobra domaćica, odlično kuha, pametna, vredna i požrtvovana je majka. Milica je po zanimanju knjigovođa, a zaposlena je u vrtiću. Ipak, nakon nekoliko godina srećnog braka, ovaj par se razveo. Kako su mediji pisali, razlog je Mikijev porok – kocka. Mediji su takođe prenosili da je Zlata više puta pokušavala da sina vrati na pravi put i izvuče ga iz sveta kocke, ali joj to nije uspelo pa je digla ruke od njega.

Zlata kaže da je mnogo radila i da starijem sinu Mikiju u detinjstvu nije stigla da posveti onoliko vremena koliko je želela. Trudi se da to ispravi u odnosu sa mlađim sinom Jovanom. Njenim sinovima ništa nije nedostajalo, ali je pevačici žao što zbog poslovnih obaveza nije imala malo više vremena koje bi im posvetila. Ipak, kaže, njena deca izrasla su u predivne mlade ljude i ponosna je na njih. Kao majka, Zlata se trudi da novcem ne kompenzuje manjak vremena sa porodicom, pa sa svojom decom mnogo priča i želi da imaju drugarski odnos.

Gubitak majke

Zlatina majka preminula je, a potom sahranjena na Svetog Vasilija Ostroškog. Istog dana rodila se njena prva unuka. Devojčici su zbog toga dali ime Vasilisa. Zanimljivo, njen unuk Vasilije rođen je takođe na veliki pravoslavni praznik – Mladence. Zlata je pričala u jednom televizijskom intervjuu da je pobožna žena. Veruje u Boga, pravoslavne je veroispovesti, a smatra da ništa nije slučajno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *