EVO ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA KUĆE RAŽNATOVIĆA: Ovo je prava ISTINA, Anastasije ni na vidiku

MAGAZIN

Veljko Ražnatović i njegova porodica napravila je gala proslavu u vili na Dedinju povodom rođenja malog Krstana i nisu štedeli nimalo.

Na proslavi su atmosferu do usijanja doveli pevač Joca Stefanović i Aleksandra Bursać, a ponosni tata Veljko je bio najveseliji.

Njemu su u više navrata cepali majicu, pa je morao da ih menja non-stop, a posebno ga je pogodila pesma “Rađaj sinove”, pa se tada udarao po grudima, veselio i pevao na sav glas.

Ponosna baka
Ponosna bakafoto: Damir Dervišagić

On je u jednom trenutku izašao iz porodične vile, kitio je trubače evrima, a vatromet koji su organizovali u čast malom Krstanu je video ceo Beograd.

Veljko Ražnatović postao otac
Veljko Ražnatović postao otacfoto: PETAR ALEKSIĆ

Veljkova sestra Anastasija Ražnatović nije mogla da prisustvuje proslavi, a ona se trenutno nalazi u Španiji gde je, kako dolikuje, proslavila dolazak drugog naslednika na svet.

Njemu su u više navrata cepali majicu
Njemu su u više navrata cepali majicufoto: Printscreen/instagram/djedovicmarko

– Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje.

Svi su se latili mikrofona
Svi su se latili mikrofonafoto: Printscreen/instagram/djedovicmarko

– Osećam se super, nikad bolje! Non-stop se čujem sa Bogdanom, jeste! Na koga liči mali? Zna se, ljudi, nemojte me pitati svašta (smeh) Već sam pijan! Ima i da se zapeva, hoću, hvala vam najlepše – rekao je ispred svoje kuće.

Iznad vile Ražnatoviću su organizovali i vatromet.
Iznad vile Ražnatoviću su organizovali i vatromet.foto: Printscreen/instagram/djedovicmarko

Inače, među prvima su na veselje došli nekadašnji učesnik “Zadruge” Marko Đedović i tekstopisac Biljana Spasić. Na proslavu su došli i fotograf Miloš Nadaždin, voditelj Žika Jakšić, pevačica Sanja Đorđević sa ćerkom i drugi.

Iznad vile Ražnatoviću su organizovali i vatromet.

“Dobro došao maleni prinče”, napisao je ponosni otac.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *