EVO ZBOG ČEGA CELA SRBIJA BRUJI O PRIJI CECE RAŽNATOVIĆ: Bogdanina majka pokupila PAŽNJU, ŠTA JE OVO OBUKLA?

MAGAZIN

Cecin naslednik Veljko danas je postao otac po drugi put, carskim rezom u jednoj privatnoj beogradskoj klinici porodila se Bogdana Ražnatović i na svet donela zdravog dečaka Krstana.

Naslednik je rođen na poseban dan za sve članove Ražnatovića, rođendan Veljkovog i Tasinog oca Željka Ražnatovića Arkana, koji nažalost unuka nije dočekao da upozna, ali u srca svih članova porodice on je danas uneo neizmernu toplinu i neopisivu radost, među kojima su svakako i Bogdanina majka i sestra.

Ponosni tata Veljko, folk diva Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija Ocokoljić nasmejane su stigle na kliniku i pre nego što se Bogdana porodila, a veliku podršku pružale su joj i mama Danijela i starija sestra Nataša koje su sa nestrpljenjem iščekivale da saznaju najlepše vesti.

Starija sestra Nataša u Pink izdanju
Starija sestra Nataša u Pink izdanjufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je sve proteklo u najboljem redu, ispred porodilišta nasmejane i vidno uzbuđene, pored Cece pojavile su se Bogdanina majka i sestra koje emocije i suze radosnice nisu mogle da skriju, a i zašto bi ih i krile kada je ovo najsrećniji dan nakon dolaska na svet prvo malenog Željka, a zatim i drugog mališana, sina treće sestre Rodić, Bojane.

Danijela poput prave dame od stila odenula crni komplet
Danijela poput prave dame od stila odenula crni komplet foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dame su privukle sve poglede kako dobrim raspoloženjem tako i stajlinzima za koje su se odlučile, te je tako Danijela poput prave dame od stila odenula crni komplet – široke pantalone i košulju laganog materijala koje je uklopila uz moderne cipele sa šnalom, dok je Bogdanina sestra ponela klasične farmerke i sako u puder roze nijansi, te pobrala mnoštvo komplimenata na račun izgleda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *