MAGAZIN

Na pomolu bankrot: Saša Popović van sebe zbog Suzaninog sina i snajke, ovo su mu uradili FOTO

  • 20 Aprila, 2023
  • 0

Deca Saše Popovića i Suzane Jovanović uživaju na putovanju Sin i snajka Saše Popovića i Suzane Jovanović su se nedavno venčali, a na gala proslavi su prisustvovale brojne

Na pomolu bankrot: Saša Popović van sebe zbog Suzaninog sina i snajke, ovo su mu uradili FOTO

Deca Saše Popovića i Suzane Jovanović uživaju na putovanju

Sin i snajka Saše Popovića i Suzane Jovanović su se nedavno venčali, a na gala proslavi su prisustvovale brojne poznate ličnosti.

Deca Saše Popovića i Suzane Jovanović otišli na treći medeni mesec

Oni uživaju u bračnoj idili, a sada su otišli na egzotično putovanje. Uprkos brojnih obavezama Danijel i Tijana su uspeli da pobegnu od realnosti i otputuju na treći medeni mesec.

Deca Saše Popovića i Suzane Jovanović

Prethodna dva puta njihov izbor su bili Santorini i Rovinj, sada su se odlučili za egzotičnu destinaciju Maldive, a lepa Tijana je podelila fotografije na društvene mreže od kojih zastaje dah.

Na peščanoj plaži je pozirala na ljuljašci, pod palmama, dok se ispred nje prostire beskrajno plavetnilo okeana.

Mnogi su primetili da su njih dvoje za manje od mesec dana uživali su čak na tri popularne lokacije, a mnogi komentarišu da to mogu da priušte samo deca Suzane Jovanović i Saše Popovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @tijana_m_mua

Iako su im roditelji tu kao podrška, ne treba zanemariti činjenicu da oni sami krče svoj put i da se radi o uspešnim mladim ljudima koji samostalno zarađuju za život.