Više ništa neće biti isto: Ceca napustila žiri Zvezda Granda, Saša Popović van sebe FOTO

MAGAZIN

Potez Cece Ražnatović je bio neočekivan

Muzičko takmičenje Zvezde Granda je sigurno najpopularniji muzički šou na Balkanu, a velika zasluga zbog toga ide velikim zvezdama koje sede u žiriju.

Potez Cece Ražnatović iznenadio Sašu Popovića

Međutim, između njih često dođe do sukoba mišljenja, a neretko se i glasno posvađaju. Tako je bilo i ovog puta. Naime, pevačica i članica žirija Viki Miljković optužila je članove žirija da namerno ne puštaju njene kandidate, a Ceca se zamerila Miliju nakon što je rekla da je minirao njenog takmičara.

Opšte je poznato da ovaj levi deo žirija kada su moji kandidati u pitanju ume da ošeteti, ume da kazni – rekla je Viki za koju su kolege smatrale da njihovu odluku shvata previše lično, kada joj je Ana Bekuta rekla da ostavi sujetu kod kuće.

– Ana Bekuta je dala kandidatu glas zato što je Snežanin, a kada je moj neće da da glas – rekla je Viki.

Ipak, situacija je eskalirala kod Cecinog kandidata koji oštećen od strane Milija, što je izrevoltiralo mentorku.

– Očigledno Mili ima neki problem sa tim. Obesi mačku o rep, ne čuješ puls publike. Mi smo ovde zbog publike i ova deca. Ma, ajde Boga ti. Nule ste – ljutito je govorila Ceca dok je ustajala i odlazila sa svog mesta, a Popović je pokušavao uzaludno da smiri situaciju.

– Vrati se na mesto Ceco, gde ćeš?– vikao je Saša.

– Ma neću da se vratim, doviđenja prijatno– jasna je bila Ražnatovićeva.

Potez Cece Ražnatović

Ipak ovo je sve bilo u žaru borbe, pa su se strasti brzo smirile, a pevačica se ubrzo vratila na svoje mesto i snimanje emisije je moglo da se nastavi, međutim ovaj potez Cece Ražnatović je izazvao lavinu komentara.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *