Draginja je jedina u selu, niko je nije posetio 20 GODINA!- Jedne noći je čula hrkanje, a kada je ugledala NJEGA, SVA SE SLEDILA! (FOTO)

MAGAZIN

U ovome tekstu za vas imamo jednu emotivnu priču koja je mnoge natjerala da malo razmisle o svojim životima. Kada se dođe u neke starije godine, posebno ako nemate partnera ili djece, onda vam te vaše godine još nekako teže padaju, jer kako starite, shvatate da vas sve više ljudi izbjegava, i shvatate da niko ne želi da mu budete obaveza i teret. Još ako živite u nekim ruralnijim dijelovima, na selu, onda imate dosta teških dana, a ukoliko ste još i bolesni onda je sve to jako teško podnošljivo.

Tako za vas imamo jednu veoma tužnu priču iz samog srca Srbije, iz Šumadije, nedaleko od Kragujevca. Priča je to o jednoj starici za koju se sasvim slučajno saznalo preko jedne lokalne ambulante u kojoj se liječila. Sve se dešavalo u selu Berići, gdje je izvjesna Dragica koja ima 78 godina doživjela jedno neobično i dosta neugodno iskustvo, koje se rijetko kome dese, a i ako se dese to može da bude samo jedanput.

Nju su posjetili lokalni novinari, a ova baka, zbog sreće da ju je konačno neko posjetio nije mogla da skine osmijeh sa lica, te je pred svoje goste iznijela kafu i slatko, i pričala sanjima o svemu i svačemu, i nikako nije željela da ih pusti da idu kući. Tako im je ispričala kako ju je jedne noći probudilo neko šuškanje ispod prozora njene kuće, a kada je upalila svjetlo vidjela je medvjeda na prozoru. Zbog silnog Straha kojeg je doživjela, odmah je sljedećeg dana unajmila majstore te je ugradila šipke na okna kuće, jer više nije smjela da zaspe bez bilo kakve zaštite. Mnogi su ostali u čudu jer ovaj kraj baš i nije poznat po medvjedima

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *