MAGAZIN

BRENA NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD SRAMOTE: Snajka zavela pola Balkana, evo šta je obukla.. FANOVI ZGROŽENI, KAKO JE NIJE SRAMOTA!

  • 5 Aprila, 2023
  • 0

Kada je u pitanju Aleksandra Prijović, mišljenja široke narodne mase o njoj su podijeljena i imamo dvije skupine ljudi. Jedna od njih su oni koji je vole i

BRENA NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD SRAMOTE: Snajka zavela pola Balkana, evo šta je obukla.. FANOVI ZGROŽENI, KAKO JE NIJE SRAMOTA!

Kada je u pitanju Aleksandra Prijović, mišljenja široke narodne mase o njoj su podijeljena i imamo dvije skupine ljudi. Jedna od njih su oni koji je vole i podržavaju od početka njene karijere, dok se još takmičila u Zvezdama Granda, i dolazila u običnim odjevnim kombinacijama. Ali je ona njih svojim glasom oduševila i privukla pažnju na sebe.

Međutim, postoji i ona druga grupa koji je ne vole nakon braka sa Filipom Živojinovićem, jer smatraju da je u braku s njim samo iz koristi i da nema nikakve emotivne povezanosti među njima.

Svaki njen korak je uvijek na meti i pomno se prati, a po društvenim mrežama imamo priliku da vidimo mnogobrojne njene nastupe. Mediji pokušavaju da izvuku sve iz njenog života, jer tako privlače čitatelje.

Skoro je objavila jednu forografiju na Instagramu , koja je izazvala potpuni haos. Naime, pjevačica se slikala u korzetu i kožnom šorcu, a na sebi je imala i kožne čizme koje su bile iznad koljena. Slika je postala jako viralna, a ispod nje su se pojavili mnogobrojni komentari.

Neki su napisali da je ovo prostački i da ne treba ovako jedna majka da se slika. Šta vi mislite o ovome !? Smatrate li da je pogriješila!?