MAGAZIN

IZOPERISALA SE ZA 30 000 EVRA! Snimak nove Stoje zapalio društvene mreže… SVI JOJ SE SMEJU, EVO KAKO IZGLEDA SADA! (FOTO)

  • 5 Aprila, 2023
  • 0

2022 je godina promjena, a neki pjevači to shvaćaju doslovno. Većina njih je poradila na svom izgledu, mijenjajući svoj osobni opis kroz razne estetske korekcije, dok su druge

IZOPERISALA SE ZA 30 000 EVRA! Snimak nove Stoje zapalio društvene mreže… SVI JOJ SE SMEJU, EVO KAKO IZGLEDA SADA! (FOTO)

2022 je godina promjena, a neki pjevači to shvaćaju doslovno.

Većina njih je poradila na svom izgledu, mijenjajući svoj osobni opis kroz razne estetske korekcije, dok su druge smršavile i transformirale svoje tijelo u potpuno drugačije oblike. Jedna od njih je i Ana Nikolić koja je skinula preko 70 kilograma i ne namjerava tu stati.

Pjevačica u dvije godine otkako je na selu posvetila se uživanju na prirodnom zraku. Rijetko se pojavljivala u javnosti, ali sada je sve šokirala.

Naime, Stoja je tokom prethodne godine često boravila u Turskoj, gdje je na sebi radila estetske korekcije. U Turskoj je posjetila najboljeg plastičnog hirurga i platila 30.000 eura za promjenu izgleda.

Mnogi su rekli da sada izgleda mlađe i ljepše, a 90% komentara o njezinom izgledu uglavnom je pozitivno.