MAGAZIN

Jelena i Duško cvjetaju od ljubavi: Konačno sretni nasmijani, za sve su zaslužne kćerke! (Foto)

  • 19 Aprila, 2023
  • 0

Godinama ne prestaje da se piše o braku pop dive Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića, a po posljednjim informacijama koje imamo iz njihovog doma, porodična sreća

Jelena i Duško cvjetaju od ljubavi: Konačno sretni nasmijani, za sve su zaslužne kćerke! (Foto)

Godinama ne prestaje da se piše o braku pop dive Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića, a po posljednjim informacijama koje imamo iz njihovog doma, porodična sreća i harmonija narušena je od strane oca i muža koji se više ne osjeća kao dio porodice koju je je zasnovao prije petnaest godina. I dok se Karleuša bori kao lavica da očuva dom i porodicu, izgleda da joj ne polazi za rukom.

Sva prepucavanja, porodične razmirice kao i novinski natpisi uticali su mnogo na kćerke Jelene i Duška, a posebno na stariju Atinu koja se potpuno zatvorila u sebe i povukla sa svih društvenih mreža. Baš kada su svi pomislili da joj se smješi manekenska karijera, te da je komunikacija sa medijima i javnošću zanima, ona je odabrala  drugačiji put.

 

Budući da je njen debi na modnoj pisti privukao veliku pažnju, te da se pokazala kao veliki profesionalac i neko ko bi se u tom svijetu svakako isticao, malo je reći da je sve iznenadila njena želja da sa tim malo uspori, što su roditelji naravno podržali. Jelena je u tom periodu čak isticala da sve čini kako bi njene dvije mezimice što bezbolnije prošle kroz buran period za porodicu, što je dovelo do zaključka da Atini i njenoj sestri Niki nije lako zbog povlačanja po medijima. Jedini ispravan korak je bila pauza, koja se zahvaljujući Karleuši nedavno prekinula.

 

Sada su Atina i Nika osvanule na profilu njihove mame koja je poželjela da se svima pohvali kako uživa sa nasljednicama u toplijim krajevima za praznike. Istini za volju, majka i kćerke slikane su s leđa, ali čak i tu moglo se zaključiti u kojoj mjeri su obe nasljednice pop dive izrasle za svega godinu dana, a mnogi su komentarisali da je baš sada pravo vrijeme da se pozabave modnim svijetom, ukoliko ih to zanima.

 

Iako su mnogi fanovi popularne pjevačice pomislili da se desilo pomirenje Jelene i Duška, čini se da od toga za sad ništa s obzirom na to da je Duško otišao put rodnog Zrenjanina gdje će provesti praznike sa majkom, sestrom i njenom porodicom.

.

 

 

.

.

.

.

.

Izvor: Ekskluziv.rs