MAGAZIN

Misterija koja LEDI KRV U ŽILAMA- MARKO OTVORIO OČEV GROB DA SAHRANI MAJKU, A KAD JE UGLEDAO KO JE UNUTRA, ZANIJEMIO (FOTO)

  • 7 Aprila, 2023
  • 0

Skoro 15 godina Marko Dujmović iz Dvora na Uni pokušava da otkrije ko je čovjek koji je pronađen u grobnici njegovoga oca, te kaže da ne želi ništa

Misterija koja LEDI KRV U ŽILAMA- MARKO OTVORIO OČEV GROB DA SAHRANI MAJKU, A KAD JE UGLEDAO KO JE UNUTRA, ZANIJEMIO (FOTO)

Skoro 15 godina Marko Dujmović iz Dvora na Uni pokušava da otkrije ko je čovjek koji je pronađen u grobnici njegovoga oca, te kaže da ne želi ništa osim pravde i da neće stati sve dok ne sazna cijelu istinu. Šta se u stvari bilo desilo. Iz grobnice u kojoj je navodno sahranjen njegov otac je ekshumirano tijelo krupnoga muškarca od nekih 120- 130 kilograma, koje je bilo zamotano u šatorsko krilo, sa debelim vunenim čarapama na nogama. Kako kaže Marko, njegov otac je bio mršav muškarac od nekih 50 kilograma, te je u svoj kovčeg bio sahranjen sa kožnim cipelama na nogama, te postoje i fotografije kao dokaz, te Marko tvrdi da njegov otac nije nestao već da je odveden na groblje i da je sahranjen.

Kako kaže Marko, nikome ne želi da mu se ovo desi, te želi samo pravdu:”  Ja sam napravljen budalom da ne znam gdje sam sahranio oca, gdje sam mamu, da su mjesta zamijenjena. Moj otac nije nestao. Umro je u kući Jove Zastavnikovića, u kojoj sam bio, i dovezen je na groblje i sahranjen – govori bijesni Marko Dujmović. Cijeli ovaj slučaj je otkriven tokom sahrane Markove majke, koja je umrla 2008. godine. Tada su prilikom kopanja grobnice naletjeli na kovčeg samo 90 centimetara od površine, a prema Markovim riječima trebalo je kopati makar metar i po.

Radnici na groblju su bili zbunjeni jer su na mjestu koje se činilo praznim naišli na sanduk,  a Markov rođak Goran je rekao kako su naišli na sanduk u u šatorskom vojnom krilu, te su posumnjali da se radi o dva tijela, jer je sve bilo izgledalo naduvano. Nakon toga su odlučili da pozovu policiju i da traže ekshumaciju.