MAGAZIN

Poslije toliko godina stiže beba: Lidija Vukićević raspIakala sve objavom na profilu.. (Foto)

  • 30 Aprila, 2023
  • 0

Kada pomenemo Lidiju moramo da kažemo kako je ona oduvijek važila za jednu odl jepših glumica, kako se malo pisalo o njenom privatnom životu i svemu što se

Poslije toliko godina stiže beba: Lidija Vukićević raspIakala sve objavom na profilu.. (Foto)

Kada pomenemo Lidiju moramo da kažemo kako je ona oduvijek važila za jednu odl jepših glumica, kako se malo pisalo o njenom privatnom životu i svemu što se u njemu dešavalo. Ona je sada u godinama, bar tako kažu, ali njen izgled se ne mijenja, kako je opisuju, jedna od rijekih koja je kao vino, što godine prolaze i što je starija izgleda samo bolje i bolje. Jedni pišu kako je to genetika, dok drugi misle kako su to korekcije, vaše mišljenje je?

Naime, kako vidite iznad teksta ona nije samo lijepa, nego je i dobra duša. Ima društvene mreže kao svaka javna osoba i jako je aktivna na istim, a sada je kako njeni fanovi pišu podijelila slike da je udomila ženku sa djecom, napisala kako poslije toliko godina u njenu kužu stiže beba, kako je ona majka svim psima koje možete da vidite na fotografiji iznad teksta. Ljudi su joj pisali da je jako dobra duša, kako smo istakli već.