MAGAZIN

Poznati BH pjevač u zagrljaju dečka! Svi šokirani njihovim izdanjem iz kreveta..

  • 5 Aprila, 2023
  • 0

Nekadašnji frontmen grupe ‘Seven up’, a kasnije je počeo da se bavi i solo karijerom, Fuad Backović Deen oduvijek je na meti medija. Svojom pojavom i ponašanjem lako

Poznati BH pjevač u zagrljaju dečka! Svi šokirani njihovim izdanjem iz kreveta..

Nekadašnji frontmen grupe ‘Seven up’, a kasnije je počeo da se bavi i solo karijerom, Fuad Backović Deen oduvijek je na meti medija. Svojom pojavom i ponašanjem lako je privlačio novinare i često je znao da bude glavna tema svih medija.

Jedno vrijeme se povukao sa javne scene, a nakon što je na društvenoj mreži Instagram, pojavila se njegova slika gdje je u zagrljaju sa novim dečkom, ponovo je privukao svu pažnju na sebe i svi pokušavaju da saznaju o kome se radi, te kakva je njihova veza.

Naime, kako saznajemo Deen je u vezi sa Will Phearson III, koji je i objavio njihovou zajedničku fotografiju, te je napisao i opis ”Svi osmijesi sa mojom ljubavi”. Ne možemo zanemariti ni emotikon srce koje je ostavio u komentar.

Will radi kao art producent, a već smo ga nekoliko puta imali priliku da vidimo sa Deenom u nekoliko televizijskih emisija. Njihovu fotografiju lajkao je pjevač Božo Vrećo, a podršku im pruža i dugogodišnja prijateljica Hana Hadžiavdagić- Tabaković.

Deen je svoju državu, Bosnu i Hercegovinu dva puta predstavljao na Evrosongu, ali nije imao pobjede.

Šta vi mislite o novoj ljubavnoj vezi? Svoje mišljenje pišite nam u komentare!