MAGAZIN

Prošla kroz pakao u detinjstvu: Aleksandra Mladenović je ovo radila da bi preživela FOTO

  • 20 Aprila, 2023
  • 0

Detinjstvo Aleksandre Mladenović nije bilo lako Pevačica Aleksandra Mladenović ima 28 godina, a već kupuje 3. nekretninu u Beogradu. Detinjstvo Aleksandre Mladenović je zanimljiva tema u javnosti Naime,

Prošla kroz pakao u detinjstvu: Aleksandra Mladenović je ovo radila da bi preživela FOTO

Detinjstvo Aleksandre Mladenović nije bilo lako

Pevačica Aleksandra Mladenović ima 28 godina, a već kupuje 3. nekretninu u Beogradu.

Detinjstvo Aleksandre Mladenović je zanimljiva tema u javnosti

Naime, ova pevačica je jedna od najtraženijih na našoj estradi, dosta zarađuje, ali zna kako da i potroši te pare. Ona ne troši novac na skupocene krpice, obuću i satove, već svaki zarađeni dinar ulaže u nekretnine. Za samo nekoliko godina uspela je da obezbedi roditelje, te da kupi i treći stan i to na Vračaru.

Detinjstvo Aleksandre Mladenović

-Prvi stan sam kupila 2018, a potom i automobil. Posle dve godine sam pazarila još jednu nekretninu u Beogradu na vodi, a sada planiram da kupim treći stan na Vračaru. Kad to završim, smiriću se, majke mi- rekla je pevačica na početku razgovora i dodala:

– Volim da radim i da gradim. Kada jednog dana budem imala porodicu biće mi lakše, jer ću manje morati da nastupam, a više da budem uz decu. Ponosna sam na to što sam obezbedila i moje roditelje, majku Vesnu i oca Gorana. Renovirala sam im kuću i u potpunosti je sredila.

Detinjstvo Aleksandre Mladenović

Međutim, da bi došla do zvezda, Aleksandra je vredno radila, a prisetila se i svoji početaka.

-Roditelji su se bavili poljoprivredom, uzgajali su lubenice, pa smo im brat i ja pomagali. Pošto nije imao ko da nas čuva, mama i tata bi nas poveli na njivu. U početku su mene, za razliku od brata, više štedeli, jer sam žensko. Dok je on radio, ja sam se igrala. Ali kada sam napunila 11-12 godina, radila sam i ja- rekla je ona i otkrila da kada je krenula osnovnu školu zainteresovala se za muziku, ali i da su je nastavnici sabotirali jer su bili protiv narodne muzike.

Detinjstvo Aleksandre Mladenović

-U srednjoj Poljoprivrednoj školi je bilo sasvim drugačije, tamo je imala veliku podršku – „U startu sam svima stavila do znanja da me škola ne zanima i da hoću da se bavim pevanjem. Nisam sebe videla na njivi, nego na bini. Iako sam u osnovnoj bila odlična, u srednjoj mi je samo bilo bitno da imam prolaznu ocenu. Profesori su uvideli da je moja želja da budem pevačica ogromna, pa me nisu kinjili. Naprotiv, maksimalno su me podržavali. Kad god bismo ranije završili časove, pevala sam drugarima iz odeljenja i nastavnicima, a oni su uživali“.