MAGAZIN

ŠOK! Otišla da operiše slepo crevo, izašla SA BEBOM U NARUČJU: “Tek kad sam počela da vrištim od bolova, primetili su glavu!”

  • 5 Aprila, 2023
  • 0

Njene kontrakcije su bile samo 15 minuta Studentica iz Indiane bila je shrvana kada je saznala da je trudna nakon što je otišla u bolnicu na uklanjanje slijepog

ŠOK! Otišla da operiše slepo crevo, izašla SA BEBOM U NARUČJU: “Tek kad sam počela da vrištim od bolova, primetili su glavu!”

Njene kontrakcije su bile samo 15 minuta

Studentica iz Indiane bila je shrvana kada je saznala da je trudna nakon što je otišla u bolnicu na uklanjanje slijepog crijeva, a nedugo nakon toga dobila je trudove.

Kayla N.S. (21) do tada nije shvaćala da će postati majka, iako je mislila da će joj mjesečnice biti nesnosno bolne. Tako je 7. novembra nakon ultrazvuka rodila djevojčicu Meddy.

  • Doktor nije mogao skontati šta nije u redu. Kad su bili na ultrazvuku, mama je na ekranu vidjela nešto što je i prije viđala. Sekundu kasnije počela sam vrištati od bolova i doktor je dotrčao. To je glava – objasnila je Kayla.

Njezini su trudovi trajali samo 15 minuta, a Kayla je otpuštena dva dana kasnije s savršeno zdravom bebom za koju kaže da je njena nova najbolja prijateljica

  • Nemam trbuh, nemam menstruaciju, najmršavija sam što sam ikada bila. Uskoro će napuniti godinu dana, što nam je super!

U videu koji je podijelila na TikTok-u, otkrila je da prije poroda nije imala bolova i da je upravo završila dvostruku 12-satnu smjenu na poslu.

  • Nazvala sam mamu misleći da će mi puknuti slijepo crijevo jer jako krvarim. Imala sam takve bolove da sam jedva hodala i govorila. Ali na kraju se ispostavilo da je to sve bilo uzrokovano trudnoćom i porodm.