MAGAZIN

ŠTA VOZI ŠERIF KONJEVIĆ? Folk pjevač je vlasnik jedne od najskupljih mašina na estradi

  • 2 Aprila, 2023
  • 0

Folk pjevač Šerif Konjević već decenijama nosi laskavu titulu legende narodne muzike. On je i jedan od najtraženijih pjevača kada su u pitanju privatna slavlja i veselja. Tokom

ŠTA VOZI ŠERIF KONJEVIĆ? Folk pjevač je vlasnik jedne od najskupljih mašina na estradi

Folk pjevač Šerif Konjević već decenijama nosi laskavu titulu legende narodne muzike. On je i jedan od najtraženijih pjevača kada su u pitanju privatna slavlja i veselja. Tokom karijere stekao je i veliko bogatstvo pa je tako vlasnik jednog od naskupljih automobila na estradi.

Prije nekoliko dana pjevač je snimao jednu emisiju, a na gostovanje je došao skupocjenom mašinom koja je sve ostavila bez daha.

Riječ je o džipu marke „Mercedes“ G klase koji važi za jedan od najskupljih modela ovog popularnog automobilskog brenda.

Vrijednost ovog automobila se proteže od 100.000 eura pa i više u zavisnosti od paketa opreme koju vozač kupuje uz automobil.

Pjevač je ranije u medijima isticao da je svu zaradu stekao na pošten način svojim napornim radom, a nije krio da je samo od jedne pjesme koju je snimio napravio pravo bogastvo. Takođe nije zaboravio na svoju rodnu kuću u selu gdje je odrastao.

–Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se cijelog života borio. Ja sam čovjek domaćin, volim da mi je lijepo, čisto i prijatno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav. Zaradio sam mnogo novca zbog pjesme „Bijela vjenčanica” koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspjeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto – rekao je on, pa otktio kako je na zidu svoje vile oslikao mural koji oponaša njegovu porodičnu kuću u Sanici, u kojoj je, inače odrastao.

(Express/Espreso)