MAGAZIN

TRUDNA SEVERINA: Pevačica na rođendan objavila fotografiju sa stomakom, svi aplaudiraju (FOTO)

  • 30 Aprila, 2023
  • 0

U javnost je stigla vijest o drugom pojavljivanju poznate hrvatske pjevačice Severine Vuković u drugom stanju. Podsjetimo, ona sa bivšim suprugom Milanom Popovićem ima sina Aleksandra. Njih dvoje

TRUDNA SEVERINA: Pevačica na rođendan objavila fotografiju sa stomakom, svi aplaudiraju (FOTO)

U javnost je stigla vijest o drugom pojavljivanju poznate hrvatske pjevačice Severine Vuković u drugom stanju. Podsjetimo, ona sa bivšim suprugom Milanom Popovićem ima sina Aleksandra. Njih dvoje vodili su pravnu bitku oko skrbništva, a Severina je već izgubila parnicu, što su svi dobro znali, no ovaj put burne rasprave izazvala je sama Severina. Zato što je na svom Instagram profilu podijelila jako smiješnu fotografiju i jako smiješan opis. Svoje misli pjevačica je željela podijeliti s gledateljima objavom fotografije povodom svog rođendana. Napisala je kako je prije 51 godinu bila kao od majke rođena, a prije 11 godina i sama je postala majka svog prekrasnog sina. Napisala je i da nema ništa ljepše na svijetu nego kada ti dijete prvi put čestita rođendan, a njoj je čestitao i Aleksandar.

Severina je jako puno propatila, jer je bila na sudu sa bivšim suprugom Milanom, koji je želio da je razdvoji od njenog sina. Ona se godinama borila, te je na kraju uspjela da dobije bitku.Nakon rođenja sina, rođendan su proslavili njezina obitelj, njezini bliski prijatelji i kolege te nebrojeni kolege, ali i vojska obožavatelja.

Severina je sve čestitke proslijedila na svoju osobnu stranicu na Instagramu, bilo je mnogo čestitki, no Severina je objavila svoju golišavu fotografiju, a status joj je bio drugačiji. Uz tu fotografiju na kojoj si želi sretan rođendan, mnogi su se zapitali je li to stara ili nova fotografija. Istina, Severina je pronašla fotografiju od prije 11 godina na kojoj pozira sa svojim trbuščićem i sinom kojem je svaki dan bolji od prethodnog.