MAGAZIN

Cecin bivši ne skida osmijeh sa lica: Grli najljepšu voditeljicu sa naših prostora- Kada vidiet o kome se radi šokirat će te se ! DUGO OVO TRAJE (FOTO)

  • 6 Maja, 2023
  • 0

U cijelom regionu broj jedan sto se tiče pjevačica jeste bez sumnje Ceca Ražnatović koja je oduvijek bila na sam vrhu. Ona je jako i plaćena i tražena

Cecin bivši ne skida osmijeh sa lica: Grli najljepšu voditeljicu sa naših prostora- Kada vidiet o kome se radi šokirat će te se ! DUGO OVO TRAJE (FOTO)

U cijelom regionu broj jedan sto se tiče pjevačica jeste bez sumnje Ceca Ražnatović koja je oduvijek bila na sam vrhu. Ona je jako i plaćena i tražena pjevačica o njenoj karijeri se ne govori mnogo u losem kontekstu. Naravno da nije sve sama uspjela i zaslužila, u dosta toga njoj je pomogao i njen suprug Arkan koji je dosta truda i rada dao da bi ona postala velika zvijezda.

Ali nažalost njihova ljubav prica završava jako brzo 2000. godine se dešava da pjevačica ostaje sama jer je njen suprug ubijen. Ona je od tada krila sve svoje veze a onda su se svi šokirali kada je javno objavila da je u ljubavi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem. Veza je trajal godinu dana a kada su vidjeli da ne ide onako kako su zeljeli odlučili su da bude kraj i da ostanu ipak u dobrim prijateljskim odnosima

Ali sada su svi primjetili da je Bogdan jako često u društvu voditeljice Katarine Šišmanović. Dugo je viđan u njenom društvu pa su neki povjerovali da oni možda su u vezi ali da prave paravan samo. Njega su nakon što je završio sa Cecom povezivali sa mnogim ljepoticama ali on se dostojanstveno držao.