MAGAZIN

“SKAKAO SAM PO KARLEUŠI KAO PO STRUNJAČAMA”! NEVIĐENI SKANDAL JK I KRISTIJANA, DUŠKO GA JE MOMENTALNO ZVAO!

  • 6 Maja, 2023
  • 0

Poznata pjevačica Jelena Krleuša se našla na meti skandala sa rijaliti zvijezdom Kristijanom Golubovićem, koji je u jednom intervjuu izjavio navodno kako je zaskočio Karelušinu porodicu. Pjevačica je

“SKAKAO SAM PO KARLEUŠI KAO PO STRUNJAČAMA”! NEVIĐENI SKANDAL JK I KRISTIJANA, DUŠKO GA JE MOMENTALNO ZVAO!

Poznata pjevačica Jelena Krleuša se našla na meti skandala sa rijaliti zvijezdom Kristijanom Golubovićem, koji je u jednom intervjuu izjavio navodno kako je zaskočio Karelušinu porodicu. Pjevačica je gostujući u jednom tv emisji rekla kako je doživjela veliki šok kada je pročitala taj naslov, kao i to da se njen muž odmah čuo sa Kristijanom, a to je potvrdio i sam Kristijan u Zadruzi kada je objasnio kako se uopšte našao takav naslov u novinama.

‘Ja se spremam za borbu, i skačem tako po strunjačama, snimaju me kamere, i novinar me u po treninga pita, da li sam skočio na prsa nekoj show divi kao na onu strunjaču, rekao sam mu, a šta ti to znači? On je odgovorio, pa npr. Karleuši, a odgovorio sam mu: Nikad u životu’.

‘Ja sam zvao tu novinarku da je pitam zašto je to napisala i rekla mi je samo, ‘tako mi palo na paamet. Zvao me je Duško Tošić, te mi rekao: ‘Rekao si za moju ženu kako si joj skakao po si5ama’, i ja tu pobijesnim. Rekao sam mu, alo kako to razgovaraš sa mnom, ja da sam to uradio, ne bih išao u novine i rekao to. Novinarka je došla na trening da me intervjuiše pred meč, o tome smo pričali, a s kim sam bio, i šta sam radio’. Pa me je pitao zašto je ta novinarka tako napisala, te sam mu rekao da ide nju pitati’.

Dodao je i to da mu je Tošić rekao da demantuje cijelu priču ‘kako ne bi bilo problema’, na šta mu je on odgovorio: ‘Ama kakvih problema da bude?! Ja to nikada nisam izjavio, je li ti jasno!’.