MAGAZIN

Bivši muž Dušice Jakovljević je ovaj čovek sa televizije kog ste godinama gledali: Pogledajte kako izgleda (FOTO)

  • 7 Maja, 2023
  • 0

Svaki dan imamo priliku da je viđamo na tv Pink, popularna voditeljka koja je svojim stavom, harizmom i stilom brojnim gledaocima ušla pod kožu, o njenom privatnom životu

Bivši muž Dušice Jakovljević je ovaj čovek sa televizije kog ste godinama gledali: Pogledajte kako izgleda (FOTO)

Svaki dan imamo priliku da je viđamo na tv Pink, popularna voditeljka koja je svojim stavom, harizmom i stilom brojnim gledaocima ušla pod kožu, o njenom privatnom životu ne zna se mnogo detalja budući da istu ne deli na tacni, pa je tako i bivši muž Dušice Jakovljević tema o kojoj ona nikada nije preterano govorila. Ono što je također poznaoto jeste da je voditeljka bila u braku sa producentom Aleksandrom Miljušem sa kojim je dobila sina Ognjena i ćerku Anđelu.

Njen bivši muž i ona su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću „Emotion“, a kako je jednom prilikom ona istakla njihovom poznanstvu kumovala je njena, takođe svima dobro poznata, koleginica. “Udala sam se vrlo mlada, s 25 godina. Ana Mihajlovski me upoznala s Anjelinim i Ogijevim ocem dok smo zajedno radili na TV Metropolis. Planirano mi je dvoje djece i veliki je razmak između njih, dvije godine” jednom prilikom je rekla ona.