ISPLIVALA ISTINA O BOGATOM MUŽU SUZANE MANČIĆ: Njegovo PRAVO POREKLO će vas ostaviti FRAPIRANE, zašto se TAJILO?

MAGAZIN

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos zajedno su skoro 25 godina.

Venčali su se u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj, odakle je on poreklom, a život popularne voditeljke savršeno balansira između Beograda i Atine.

Daljina im, očigledno, nikad nije predstavljala problem.

Suzana našla svoju sreću
Suzana našla svoju srećufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana je i ovih dana u glavnom gradu Grčke, gde je vreme mnogo lepše nego što je trenutno na severnijim prostorima Balkana.

Simeon se zaljubio u Suzanu nekoliko godina posle kraha prvog braka, iz kojeg ima dve ćerke. Ugledan je biznismen i vrlo vešto održava ravnotežu između privatnog i profesionalnog segmenta života.

Venčali su se u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj
Venčali su se u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkojfoto: Kurir

Studirao je pravo i ekonomiju na atinskom univerzitetu.

Njegova radna biografija je raskošna: bio je stručnjak za komercijalu pri američkoj ambasadi u Atini, izvršni direktor Američko-helenske privredne komore, kao i generalni sekretar poslovnih saveta između Grčke i još nekoliko zemalja.

U Atini je 1997. osnovao SGT, kompaniju za korporativne komunikacije, a tri godine kasnije otvorena je i filijala u Beogradu – Tsomokos Group International (TGI).

Studirao je pravo i ekonomiju na atinskom univerzitetu.
Studirao je pravo i ekonomiju na atinskom univerzitetu.foto: Printscreen Instagram/suzanamancicofficial

Kako piše u portfoliju grupacije, domaćim i stranim klijentima koji nameravaju da konkurišu na regionalnom i međunarodnom tržištu nude se visokokvalitetne komunikacione usluge.

Suprug Suzane Mančić je na čelu ovog uspešnog tima, a kao što vidimo posle skoro četvrt veka, ruže cvetaju i na ljubavnom polju koje deli sa Suzanom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *