PROSLAVILA SE DUETOM SA MERLINOM, HARALA SCENOM A DANAS ČISTI ŠTALE: Išla na ODVIKAVANJE, evo kako sada živi

MAGAZIN

Ivana Banfić, pevačica čiji su glas obožavali svi iz regiona, danas živi daleko od očiju javnosti i glamura. Na vrhuncu karijere bila je tokom devedesetih, kao neprikosnoveni izvođač dens scene, a onda je porok uzeo pod svoje.

Dok je na poslovnom planu nizala uspeh ua uspehom, u privatnom životu doživela je velika razočarenja. Kako bi ih prebrodila i nastavila dalje, utrehu je potražila u alkoholu.

Naime, Ivana je u braku bila 12 godina sa Robertom Magićem, ali usledio je razvod. S tom činjenicom dugo nije mogla da se pomiri. Postajala je svesna da je alkohol sve više uzima pod svoje i 2005. godine se prijavljuje na klinku za odvikavanje. Ispostavilo se da bolju odluku nije mogla da donese, jer je uspela da prebrodi taj težak period.

Ivana Banfić
Ivana Banfićfoto: Damir Dervišagić

I ne samo to. Ponovo je zavolela, ističući da je sreću pronašla u svom dugogodišnjem partenru Krunu Ladišiću. Venčali su se u tajnosti, jer nisu želeli da taj dan budu okruženi medijima.

Potom su usledile najradosnije vesti za Ivanu – ostala je u drugom stanju. Za nju je jedna od najvećih želja bila da se ostvari u ulozi majke, međutim, došlo je do spontanog pobačaja.

– Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir – rekla je svojevremeno Ivana, koja je rodila sina Jana u 37. godini.

Gde je danas i šta radi Ivana Banfić?
Gde je danas i šta radi Ivana Banfić?foto: Instagram printscreen/ivana_banfic_ibee

Naglašava da je celu drugu trudnoću provela u strahu, ali da je imala veliku podršku supruga.

– Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom dar – rekla je pevačica.

I dalje izgleda fenomenalno za svoje godine, a izgleda da ne namera da se vrati muzičkoj profesiji u potpunosti.

Svoj mir sa suprugom pronašla je u mestu koje se nalazi 11 km od Petrinje – Staroj Drenčini, gde se par pre nekoliko godina preselio. I sada uživaju u seoskom načinu života.

– Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo – rekla je pre nekoliko godina za hrvatske medije.

Pevačica promenila život iz korena
Pevačica promenila život iz korenafoto: Aleksandar Jovanović

I uz to dodala da se susrela sa mnogim novim iskustvima, otkako je započela drugačiji način života.

Grejanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava sa kojima se do sada nismo susretali. Lepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva. Sve je to zabavno i novo – kaže muzička umetnica.

Ivana često na svom Instagram nalogu deli fotografije, a na njima se vidi da je njen dan prilično ispunjen seoskim poslovima, koji je, kako kaže, mnogo opuštaju i ispunjavaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *