KRAJ! Bogdana se tek porodila, Veljko šokirao porodicu odlukom: U tu kuću se VIŠE NE VRAĆAM!

MAGAZIN

Nedavno smo u domaćim medijima nekoliko puta mogli čitati o porodiciRažnatović koja u posljednje vrijeme doživljava jako lijepe stvari te se, kao što znate, nedavno obogatila još jednim članom, a kao što znate porodila se Cecina snajka, koja je rodila dječaka kojeg su nazvali Krstan. Maleni Željko postao je veliki brat. Ali to nisu bile jedine lijepe vijesti koje smo mogli da čujemo, a koje se odnose na ovu porodicu, jer samo nekoliko dana nakon što se Bogdana porodila, došli smo do saznanja da je i Anastasija trudna, te da će za samo par mjeseci ova porodica dobiti i jednu malu djevojčicu.

Znamo da od kada se Bogdana porodila prvi put, kada je rodila Željka, da je to u velikoj mjeri uticalo na to da Veljko donosene neke drastične odluke i promjene u svom životu, a jedna od njih bila je i ta da se on sa svojom porodicom preseli u Titel, odakle je inače Bogdana a gdje su oni od njenih roditelja dobili zemljište i kuću. Veljko je u više navrata govorio o tome da mu seoski život mnogo bolje prija u odnosu na život u Beogradu. Tako je sada i rođenje drugog sina Krstana uticalo da on pri toj svojoj odluci ostane.

Tamo je on napravio imanje na kojem je stvorio svoj dom iz snova, tamo on prosto uživa u slobodi gdje mu paparaci ne vise nad vratom, odlučio je da je za njega najbolje da se on okrene svojoj porodici, dok su veliki planovi tek pred njim. Inače, on planira da u Titelu otvori bokserski kamp za djecu, u koji će moći da dolaze svi, jer odavno je shvatio koliko je sport zapravo bitan za djecu, pa je sebi kao prioritet stavio da se taj kamp otvori i osnuje što prije, tačnije to će da uradi kada njegov sin Krstan malo ojača…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *