MAGAZIN

TRUDNA ljubavnica Zlatana Ibrahimovića! Fatalna voditeljka čeka bebu sa fudbalerom, pokazala i stomak i DOKAZE (FOTO)

  • 21 Maja, 2023
  • 0

Zlatan Ibrahimović je švedski fudbaler koji ima bosanske korijene i njegovi roditelji su se preselili u Švedsku u vrijeme kada je na području bivše Jugoslavije izbio rat. Zlatan

TRUDNA ljubavnica Zlatana Ibrahimovića! Fatalna voditeljka čeka bebu sa fudbalerom, pokazala i stomak i DOKAZE (FOTO)

Zlatan Ibrahimović je švedski fudbaler koji ima bosanske korijene i njegovi roditelji su se preselili u Švedsku u vrijeme kada je na području bivše Jugoslavije izbio rat. Zlatan je po mnogima jedna od najboljih fudbalera ikad a iako je napunuio 41 godinu on i dalje aktivno nastupa što je prava rijetkost.

Zlatana mnogi smataju bahatom osobom jer puca od samopouzdanja i daje izjave koje mnoge šokiraju ali je jednom prilikom objasnio da je morao zauzeti takav stav jer su ga svi ponožavali i zadirkivali dok je odrastao obzirom da se od plavokosih šveđana razlikovao po svom izgledu i uvijek je za njih bio izbjeglica.

On je u braku sa svojom 11 godina starijom suprugom Helenom Seger već skoro dvije decenije i par ima dva sina Maksimilijana i Vinsenta a mediji su često pisali o tome kako fudbaler svoju suprugu vara i povezivali su ga sa raznim ljepoticama. Jedna od njih je bila i italijanska novinarka Dileta Leota a njene i Zlatanove slike sa jedne jahte su obišle cijeli svijet.

Dileta je jedna od najpoznatijih sportskih novinarki u Italiji i ona je bila u vezi sa popularnim glumcem Džanom Jamanom a nakon što su prekinuli ona je uplovila u romansu sa Lorisom Karijusom koji je golman u fudbalskom klubu Njukasl. Samo nekoliko mjeseci od početka njihove veze Dileta je ostala u drugom stanju i njemački fudbaler joj je čini se ukrao srce i brzo je zaboravila poznatog turskog zavodnika. Dileta je vijest o svojoj trudnoći podijelila na Instagramu  a sa svojim izabranikom je odputovala i na odmor.