“Živela sam u PODRUMU, a spolja su izlazili miševi”: Otkriveno šta sve Zlata Petrović ima od NEKRETNINA! NEĆETE VEROVATI

MAGAZIN

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a po naslovu ste mogli da zaključite, danas ćemo pisati o poznatoj pjevačici Zlati Petrović. Ona se na našoj javnoj sceni nalazi dugi niz godina, imala je sjajnu karijeru, koju su obilježili brojni hitovi koji se pjevaju i dan danas, dok pjevačica već odavno nije toliko aktivna.

Pjevačica zapravo nikada nije krila da je ona odrasla u siromaštvu i da je njeno djetinjstvo bilo daleko od normalnog, u tom smislu. Međutim, ona ni sada ne krije da je ona zahvaljujuči svom radu uspjela to da promijeni, pa je ona obezbijedila sebe, ali i svoju djecu. Kako smo već na samom početku naveli, Zlata je prije mnogo godina, odnosno prije četiri decenije započela svoju karijeru, i danas je ona jedna od naših najpoznatijih pjevačica.

Tako je ona u razgovoru za domaće medije rekla kako je ona dijete iz siromašne porodice, i da je to možda jedan od razloga koji je navode na to da ona štedi i da dobro razmisli gdje će da potroši svoj novac, a onda je dodala da to ne znači da je ona cicija, nego da je jednostavno ona naučila kako da ostavlja novac sa strane, i da je ona zbog toga uspjela da uštedi, što ništa naravno ne bi bilo moguće bez njenog truda i rada. Dalje ona je rekla i ovo:

“Poznajem ljude koji nisu štedeli kada su mnogo zarađivali, a ne možeš da štediš kada nemaš, već kada imaš. Ne želim da deluje kao da se hvalim i zbog toga i ne volim da pričam o novcu, ali toliko krvi sam prolila, da bi bilo glupo da živim u jednoj šupici! Vredan sam čovek i zbog toga svima govorim, čime god da se bavite, budite vredni u svom poslu i to će vam se isplatiti…”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *