Svoju crnu kosu ofarbala u CRVENO: Izgled Snežane Savić šokirao javnost, zar je ovo ona žena na koju smo navikli- kako je nije stid, ovako baka ne izgleda (FOTO)

MAGAZIN

Snežane Savić je glavna tema javnosti, a brojni komentari na račun njene lepote pratili su je do početka pevačke i glumačke karijere sve do danas. Ipak, čini se da je Snežana Savić publici i u sećanju ostala kao zanosna Malina Malina Vojvodić, atraktivna crnka koja oduzima dah. Ali, popularna glumica koja i na pragu sedamdesete izgleda sjajno, nije uvek izgledala tako.

Njen izgled na početku karijere se razlikovao od onoga koji ona neguje od 90 tih godina pa sve do sada. Naime, jedno vreme je glumica imala vatrenu crvenu kosu a pored toga i frizuru je drugačije stilizovala a damski stil koji godinama, neguje zamenila je izazovnim rok izdanjem. Do sada neviđana slika iz mladosti popularne glumice, nejne fanove je ostavila bez daha, a mnogi su se zapitali: “Da li je ovo zaista Snežana?”. Kako je ovo izdanje, koje smo retko imali prilike da vidimo, fotografija je na mrežama pokrenula lavinu komentara, a posebna polemika vodi se oko toga da li Snežani pristaje ovaj rok “luk”, koji odiše seksepilom, ili je ona ipak najlepša kao atraktivna crnka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *