MAGAZIN

Bosanac ustao iz groba, skinuo zemlju sa sebe i krenuo KUĆI! Kada je pokucao na vrata, svi su pali u NESVIJEST! (FOTO)

  • 1 Maja, 2023
  • 0

Razne su situacije koje dolaze do nas te nas tako svaki dan šokira neko novo saznanje. Međutim tako je prije par dana do nas došla jedna informacija koja

Bosanac ustao iz groba, skinuo zemlju sa sebe i krenuo KUĆI! Kada je pokucao na vrata, svi su pali u NESVIJEST! (FOTO)

Razne su situacije koje dolaze do nas te nas tako svaki dan šokira neko novo saznanje. Međutim tako je prije par dana do nas došla jedna informacija koja je sve šokirala te mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku. Radi se o tome da je ovo priča o jednom Bosancu koji je svjetski fenomen a evo šta se desilo.

Radi se o tome da je on preminuo i nakon toga je obavljena sahrana onako po protokolu kako bi i trebalo. Međutim ljudi koji su radili na održavanju groblja su čuli razne zvukove iz njegovog groba i odlučili da provjere šta se dešava. Kada su otvorili grob čovjek je unutra bio živ ustao zahvalio se ljudima što su ga otvorili i uputio se kući. Kod kuće su supruga i djeca odmah pala u nesvijest jer nisu mogli da vjeruju da se tako nešto desilo.

 

Poslije kada se radilo istraživanje došlo se do zaključka kako je došlo do greške ljekara koji su radili na utvrđivanju smrti te je to glavni razlog što je on zakopan dok je bio živ.