MAGAZIN

Operacija je zamaIo koštala života, ali ne planira da se zaustavi: Š0k transformacija Tamare Đurić – neprepoznatljiva, haos.. (Foto)

  • 20 Maja, 2023
  • 0

Kada pomenemo Tamaru Đurić moramo da kažemo kako je ona javnosti odavno poznata. Ona je starleta, ali  ineko ko je na sebe pažnju privlačio raznim javnim izjavama. NIkada

Operacija je zamaIo koštala života, ali ne planira da se zaustavi: Š0k transformacija Tamare Đurić – neprepoznatljiva, haos.. (Foto)

Kada pomenemo Tamaru Đurić moramo da kažemo kako je ona javnosti odavno poznata. Ona je starleta, ali  ineko ko je na sebe pažnju privlačio raznim javnim izjavama. NIkada se nije plašila da javno kaže svoje mišljenje, ulazila je u velike sukobe sa ozbiljnim zvijezdama, a često su je i prozivali što je naci0naIista. Da li vi imate izgrađeno mišljenje o njoj i koje je to mišljenje?

Ona je prije nekoliko godinama imala jednu operaciju koja je zamalo koštala života,a nakon nje se malo smirila, svi su mislili da je to kraj njenih operacija, ali sada vidimo da nije. Ona se samo uslika, nikada ne najavi d aide na neku korekciju a ova slika je danima na društvenim mrežama i ljudi ne vjeruju šta je uradila od svog lica, ona ne liči više na Ijudsko biće, pisali su ljudi:

Kako vidite ona je uradila nekoliko ponovnih korekcija na licu, jasno se vidi da je ovo transformacija vijeka.