MAGAZIN

SAHRANILA JE ĆERKU I PATILA ZA NJOM CEO ŽIVOT: Tragedije su se samo nizale, a onda su i dotukle našu čuvenu pevačicu!

  • 21 Maja, 2023
  • 0

Legendarna pjevačica narodne muzike Vera Ivković,koja je na profesionalnom planu imla veliki uspjeh ali je u privatnom životu doživjela niz tragedija koje su na nju razorno uticale. Vera

SAHRANILA JE ĆERKU I PATILA ZA NJOM CEO ŽIVOT: Tragedije su se samo nizale, a onda su i dotukle našu čuvenu pevačicu!

Legendarna pjevačica narodne muzike Vera Ivković,koja je na profesionalnom planu imla veliki uspjeh ali je u privatnom životu doživjela niz tragedija koje su na nju razorno uticale.

Vera je ostala upamćena po pozivitnoj energiji koju je širila svuda oko sebe i po svom osmijehu koji se zauvijek gasio kada je njena kćerka Maja saznala da boluje od lupusa koji je neizlječiva bolest.Tada je pjevačica prekinula svoju karijeru da bi se u potpunosti posvetila svojoj kćerku Maji koja je imala samo 15 godina kada joj je postavljena teška dijagoza.

Naime Verina kćerka je imala samo 27 godina kada je preminula i kako je jednom prilikom pjevačicin sin rekao iako su njegovi roditelji na sve načine pokušali da je izliječe i tražili su pomoć svuda Maji nije bilo spasa.To je sve ostavilo velikog traga i na njih same i Verin muž Danilo je preminou 2002. godine a Maja četiri godine nakon njega i od tih tragedija se pjevačica nikada nije oporavila.

Pjevačica je imala dva moždana udara i porodica je tada smjestila u Centar za stara lica u Rumi u kojem je preminula 2012. godine.Nakon Majine smrti pa sve dok i sama nije oboljela ona se brinula o svom unuku Danilu koji je dobio ime po svome djedu,on je rekao kako za majku nije bio mnogo vezan jer je nije često viđao zbog njene bolesti.S druge strane za baku i djeda je bio puno vezan jer su ga oni odhranili a on je krenuo Verinim stopama i okušao se kao pjevač ali nije doživio neki značajan uspjeh.