SPORT

TRESE SE MADRID Luka Modrić u suzama, priznao je sve!

  • 20 Maja, 2023
  • 0

Fudbaleri Real Madrida zaustavljeni su od strane Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka, a debakl na Etihadu izuzetno teško je pao vezisti “kraljevskog kluba” Luki Modriću. Hrvat je

TRESE SE MADRID Luka Modrić u suzama, priznao je sve!

Fudbaleri Real Madrida zaustavljeni su od strane Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka, a debakl na Etihadu izuzetno teško je pao vezisti “kraljevskog kluba” Luki Modriću.

Hrvat je smogao snage da se obrati medijima po ispadanju iz elitnog takmičenja.

“Šta se dogodilo? Nismo bili dobri. Željeli smo da igramo drugačije i bolje, ali nismo uspjeli. City je bio superioran. To se dogodilo. Bili su bolji. Moramo to da priznamo i da im čestitamo. Vidjet ćemo šta dalje – izjavio je uplakani Modrić, a potom je dodao:

“Kada Real izgubi sve je važno. Mnogo je analiza i kritika. Moramo s tim da živimo i da se naviknemo. Kritike ne smeju da nas pokopaju, posebno one konstruktivne i moramo da ih prihvatimo poslije ovako teškog poraza”, rekao je vidno potrešeni vezista.

Španijom kruže glasine da je Carlo Ancelotti blizu smjene, a osvajač trećeg mjesta sa selekcijom Hrvatske na Mundijalu u Kataru stao je u zaštitu trofejnog italijanskog stručnjaka.

“Trener zaslužuje da ostane na svom mjestu i poslije ovog poraza. Donio nam je toliko trofeja i prošle sezone je bio nevjerovatan. Ne treba da dramimo – jasan je Luka Modrić.