MAGAZIN

TUGA u domu Lepe Brene! Pevačica se oglasila saopštenjem na Instagramu i RASPLAKALA naciju (FOTO)

  • 21 Maja, 2023
  • 0

Naime nedavni događaji koji su se desili u našoj zemlji izazvali su dubok utjecaj ne samo unnutar naših granica,već i diljem svijeta.Javne osobe koriste platforme društvenih medija kako

TUGA u domu Lepe Brene! Pevačica se oglasila saopštenjem na Instagramu i RASPLAKALA naciju (FOTO)

Naime nedavni događaji koji su se desili u našoj zemlji izazvali su dubok utjecaj ne samo unnutar naših granica,već i diljem svijeta.Javne osobe koriste platforme društvenih medija kako bi izrazile sućut i veoma veliku potporu onima koji su pogođeni ovim tragičnim incidentima.Lepa Brena,proslavljena balkanska pjevačica,na Instagramu je podjelila svoje najdublje osjećaje,izražavajući veoma ogromnu tufu i tugu zbog nastale tragedije.Neopisiva je veličina tuge koju ona i svi drugi proživljavaju.

Lepa Brena je izrazila duboku tugu i potresenost kada je čula za ovaj stravični događaj u osnovnoj školi na Vračaru.Suosjećala je s pogođenim majkama i obiteljima,osjećajući težinu tragedije kao da je njezina vlastita.Prema pjevačicinom mišljenu,ovaj događaj označava kraj našeg društva,a nasilje,droga,ubojstava i kriminal postaju prečesta pojava u našem svakodnevnom životu.Ona smatra da mediji, uključujući društvene mreže, igraju ulogu u održavanju ove opake epidemije. Pjevačica je izrazila sućut obiteljima pogođenima ovom tragedijom i najavila da do daljnjega otkazuje svoje nastupe.Dakle kako vrijeme prolazi,trodnevno razdoblje žalosti je završilo.Brena i njezini najmiliji i dalje se bore sa ogromnom tugom,ona se na svojim društvenim mrežama još jednom oglasila kako bi izrazila iskrenu sućut obiteljima preminulih.Njena poruka je bila odlučna i nepokolebljiva,odražavajući snažan osjećaj empatije za one koji pretrpjeli takav nezamisliv gubitak.

Djevojčica, koja je proživjela osobnu agoniju kada joj je otet sin Stefan, teška srca govorila je o teškoćama koračanja u novi dan. Naglasila je važnost vraćanja moralnih i etičkih vrijednosti, kao i osjećaja srama i odgovornosti. Nadalje, istaknula je potrebu za inteligencijom, mudrošću i poštovanjem – osobinama koje su ključne za održavanje osjećaja vjerodostojnosti i dostojanstva u nečijem poslu i osobnom životu. Unatoč vlastitim borbama i boli, ova izdržljiva mlada žena nastavlja se zalagati za bolju budućnost, onu koja suosjećanje i empatiju stavlja iznad svega.