MAGAZIN

U Austriji ima dvorac, ovako joj izgleda rodna kuća u KasidoIu: Obavljene slike iz rodnog sela – Ovdje živi njena mama (Foto)

  • 30 Maja, 2023
  • 0

Kada pomenemo Draganu Mirković, svi znamo da je ona zajedno sa svojim emotivnim partnerom Tonijem, s koijim je dugo godina u sretnom i skladnom braku uspjela da izgradi

U Austriji ima dvorac, ovako joj izgleda rodna kuća u KasidoIu: Obavljene slike iz rodnog sela – Ovdje živi njena mama (Foto)

Kada pomenemo Draganu Mirković, svi znamo da je ona zajedno sa svojim emotivnim partnerom Tonijem, s koijim je dugo godina u sretnom i skladnom braku uspjela da izgradi savršen život, kako za njih dvoje tako i za njihovu djecu. Oni imaju sina i kćerku koji ne vole da se medijski eksponiraju.

Ona sada živi u Austriji u dvorcu, koji košta miIione, o tome smo odavno pisali i pričali, ali je Dragana jedna od rijetkih koja se ne stidi i koja nikada nije zaboravila svoje rodno mjesto, a njeno rodno mjesto je KasidoI.

Ona je izgleda kada su bili lijepi i sunčani dani bila u posjti svom rodno mjestu, kada se to desilo, ne znamo tačno, jer su fotografije tek nedavno ugledale svijetlo dana, ali je svima ponosno pokazala kako izgleda njena kuća u KasidoIu. Naravno da je uložila nešto novca i sredila je, ali nije pretjerivala u tome, kako možete da vidite ispod na fotografijama: