MAGAZIN

Vrela bakica od 51 godinu ovu mokru stvar radi ispod tuša: Dobro vam neće biti kada vidite njene poteze! OVO JE PREVIŠE vrelo (FOTO)

  • 6 Maja, 2023
  • 0

Nevjerovatna baka koja ima 51 godinu izjavila je za medije: ‘Moj posljednji video koji sam postavila na svom Instagramu je rezultirao tako što su mi se trojica mojih

Vrela bakica od 51 godinu ovu mokru stvar radi ispod tuša: Dobro vam neće biti kada vidite njene poteze! OVO JE PREVIŠE vrelo (FOTO)

Nevjerovatna baka koja ima 51 godinu izjavila je za medije: ‘Moj posljednji video koji sam postavila na svom Instagramu je rezultirao tako što su mi se trojica mojih bivši javili, a neki od njih su i u braku. Prezgodna baka i model iz Australije po imenu Gina Stewart koja je inače majka četvero djece, sada je otkrila da se ona svako jutro tušira hladnom vodom.

‘To je odličan način za ubrzavanje metabolizma, a poboljšava izgled kože i kose. Ja sam već godinama strastveni koristnik terapije ledom koja se zove krioterapija, ali ona može da bude jako skupa. No, postoji jeftinija alternativa, a to je tuširanje hladnom vodom svako jutro’- rekla je ‘najljepša baka na svijetu’, kako je mnogi nazivaju.

Ona je i savjetovala sve koji žele da rade ovo da slijede njen primjer: ‘Istuširajte se prvo normalno, kao i inače što radite, a onda se istuširajte ledenom vodom tridesetak sekundi, a idealno bi bilo oko dvije minute za potpuni učinka.