BILA JE VELIKA ZVEZDA U JUGOSLAVIJI, A SADA JEDVA SKLAPA KRAJ SA KRAJEM! Njena penzija je PREVIŠE MALA!

MAGAZIN

Pevačica Nada Obrić otkrila je pre nekoliko godina da je zvanično u penziji, međutim uz to je dodala i da su njena primanja izuzetno mala.

– Da, stekla sam penziju. Fenomenalnu! Godinama sam radila u sarajevskoj opštini kao pravnik, godinama sam držala kozmetički salon i plaćala sve što treba, decenijama sam sebi uplaćivala doprinose. Sve regularno! A sa penzijom koju sam stekla za sve ove godine rada ne mogu da platim ni infostan. Da mi nije dece da pomognu, ne bi mi bilo lako – izjavila je Nada Obrić jednom prilikom za “Scandal” i dodala:

– Ne nisam razočarana i ogorčena. Bruka i sramota, ali tako je.

Podsetimo, jednom prilikom je političarka Jelena Trivan otkrila u emisiji “Magazin In” da je pevačica Nada Obrić odgajila njenu najbolju drugaricu kada je ostala bez majke.

– Prvi put sam sada upoznala Nadu. Ona je odgajila moju najbolju drugaricu, koja je ostala bez majke. Sve što zna u životu naučila je od nje. O Nadi su muškarci maštali kada je bila mlađa. Iznajme kran i uskoče na njenu terasu, ako neće da im se javi na telefon. U vreme fiksnih telefona, čovek koji je zaljubljen u nju, ode u Australiju gde je ona tada nastupala, zove sve iz imenika sa srpskim prezimenima i pita gde ona tačno to veče peva u Australiji kako bi otišao da je vidi. Ona je toliko fatalna žena i ta poćerka je sve naučila od nje. I ovo vam je poklon od nas dve – rekla je Jelena, na šta se Nada nadovezala.

Nada Obrić
foto: Damir Dervišagić

– Ovo je nešto najdivnije, Maja i Saška su rođene sestre. Zaista sam ih odgajila od srca, jer su ostale bez majke. Maja je bila najslađa. Ipak su to deca koju ja nisam rodila, a tako da pričaju o meni – rekla je Obrićeva i krenula da plače, kao i svi u studiju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *