LEPA BRENA NIKADA NEĆE PRIZNATI VEZU SA OVIM PEVAČEM? Viđali su se TAJNO NA JAHTI, obasipao ju je poklonima! (FOTO)

MAGAZIN

Bilo je tu nečega, šuškalo se sredinom osamdesetih… „Ima neka tajna veza“, što bi reklo „Bijelo dugme“. Ostala je misterija da li su Goran Bregović i Lepa Brena, apsolutno najveća jugoslovenska zvezda, bili u nekoj tajnoj vezi, ali su svakako intrigirali tadašnji javni i medijski svet.

Oboje su privatni život brižljivo skrivali od radoznalaca, što nije bilo lako jer su bili enormno popularni. Međutim, po novinama su se provlačile neke zajedničke fotografije, mada bi mogle da se protumače i kao čisto prijateljske. Zagrebački „Jutarnji list“ prošle godine došao je do jedne snimljene u leto 1984. Nastala je na izolovanom malom ostrvu Šćedro, pored Hvara. Nasmejani i opušteni. Ali, da li i zaljubljeni?

Goran Bregović
foto: Privatna arhiva

„Brena i Brega viđeni na jahti“, glasili su naslovi zbog kojih su ljudi hrlili na kioske. Tim brodom su, pričali su svedoci, i stigli do usamljenog ostrva. A komšije slavne pevačice, koja je u to vreme živela u Novom Sadu, govorile su da su u njenom kraju često viđali čoveka koji liči na Bregovića i uvek je dolazio sa rukama punim cveća i poklona.

Šta je bilo, bilo je, ako je uopšte bilo. Njih dvoje danas su u korektnim odnosima. Brega je 1993. u Parizu izgovorio sudbonosno „da“ Dženani Sudžuki, sa kojom je u srećnom braku i imaju tri ćerke. Brena se pre tri decenije udala za Slobodana ‒ Bobu Živojinovića, što je takođe ljubavna priča koja je prevazišla sva iskušenja, izazove i tračeve.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *