VRELA BAKA (64) JE TAKVA BOMBA DA NEMA REČI DA SE OPIŠE: Dovoljno je reći da ima više UDVARAČA OD UNUKE! (FOTO)

MAGAZIN

Inspirativna baka iz Australije postala je lični trener sa 48 godina, a godinu kasnije je prvi put pobedila na fitnes takmičenju.

Baka opsednuta fitnesom otkrila je da privlači više muške pažnje od svoje 19-godišnje unuke. Lesley Maxwell, 64-godišnjakinja iz Melburna, ima gotovo 75.000 pratilaca na Instagramu gde redovno objavljuje fotografije na kojima pokazuje svoju neverovatnu liniju. S obzirom na to da je velika motivacija širokoj populaciji, podelila je s obožavaocima par saveta kako se ne udebljati za praznika, piše Mirror.

Potiče na izbegavanje gomilanja prazničnih kilograma, zamenjujući slatke i prazne poslastice jelima s visokim udelom proteina, zaobilaženjem zašećerenih pića i treningom nakon božićne večere s porodicom i prijateljima.

“Moji saveti za jelo tokom božićnog razdoblja bili bi jesti više puretine, a ne kolača”, rekla je Maxwell. “Jedno od toga je protein, dok se drugo razlaže u šećer.”

“Rekla bih da ostavite bezalkoholne sokove i vino jer su to prazne kalorije i obično se pohranjuju kao meka telesna masnoća”, preporučila je razvedena i popularna infuenserka. Takođe je preporučila da napravite kratku pauzu između obroka, a ne da se gušite u hrani.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *