GOLA VODITELJKA U JUTARNJEM! Potpuno ih oslobodila, ONE PALE DO PODA, OVO JE ZA UMRETI (VIDEO)

MAGAZIN

Džozi Gibson, voditeljka britanskog Jutarnjeg programa, snimala se sa nudistima na jednom odmaralištu.

Džozi je poželela da se i ona, u jednom trenutku, “oslobodi stega”, pa je stala iza paravana s ostalim nudistima i krenula da se skida.

Naime, ona je to izvela potpuno neplanirano, pa je uspela da iznenadi i kolege u studiju, koji su ostali u neverici nakon njenog poteza.

Džozi je prvo skinula sa sebe mikrofon, a onda i uskočila u leden bazen, a sudeći po njenoj reakciji i nije joj bilo najprijatnije.

“Stvarno je hladno, prehladno”, kukala je voditeljka.

Zatim se u novom kadru pojavila potpuno naga, praveći društvo ostalim ljudima čije intimne delove je kamerman uspeo dobro snimiti.

“Ovde sam sa mojim novim prijateljima, pozdravite gledaoce, i držite grudi pokrivene”, rekla je duhovito, aludirajući na sebe.

Međutim, dok je ona pričala, kamerman nije mogao a da ne snimi golo društvo oko nje, a na njihovu intimu voditelji u studiju pravili su urnebesne grimase,pa su po završetku kratko prokomentarisali:

“Bilo je blizu, zaista blizu”, sugerišući na delove intime koji su uhvaćeni kamerom.

Ovaj neobičan prilog je trebao da predstavi takmičenje organizovano od strane ovih nagih ljudi, a mi smo sigurni da ga nećete tako lako zaboraviti.

Voditeljki Džozi svaka čast na hrabrosti!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *