MEDICINSKA SESTRA VODILA LJUBAV U BOLNICI, UHVATILI IH GOLE NA DELU: Neviđeni SKANDAL! (VIDEO)

MAGAZIN

U Leskovcu 2017. godine desila se jedna nesvakidašnja situacija u bolnici koja je odjeknula u medijima. Jedno veče je direktor bolnice u Leskovcu krenuo u nenajavljenu kontrolu sat i po posle ponoći. Na jednom od odeljenja nedostajala je medicinska sestra. Nekoliko minuta kasnije ona je pronađena u prostoriji pored ambulante, ali u “nesvakidašnjem izdanju”.

Kako su tada pisali mediji, ona je pronađena potpuno naga u zagrljaju nepoznatog muškarca. “Bila je jedna vrlo neprijatna situacija, za svakoga, pa i za mene. Prosto nisam očekivao tako nešto. Kad ne očekujete nešto onda je normalno da se malo, ja, kao i svi koji su bili tu, osetite vrlo neprijatno i jako brzo smo napustili neurološko odeljenje bez pravljenja scena”, pričao je tada direktor opšte bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bora Konj (@borakonj)

Navodno, kako su tada preneli domaći mediji, tom prilikom se neimenovani ljubavnik uspaničio i pobegao “kao od majke rođen”, a skrovište je našao u podrumu bolnice. Njegovim mukama ni tu nije bio kraj, budući da je prema navodima, tu lociran i uhvaćen od strane obezbeđenja, koje je mislilo da je provalnik.

Nakon što je skandal procureo u javnost, saznalo se da je neimenovana sestra stara (46), a da je ljubavnik iz Bobišta. Navodno, ona ga je tom prilikom zbog prepuštanja strastima, u bolnicu uvela tako što je neimenovani muškarac glumio da je bolestan.

Ovaj ljubavni događaj se godinama prepričava i nadograđuje uglavnom preko društvenih mreža. Tada su građani komentarisali: “Sad je kriza naišla. Ljudi se vole. Neko mora da radi i to”, drugi građanin je rekao da “svugde to ima” i da je to “sve normalno”.

Tada se pisalo da muškarac sa kojim je medicinska sestra vodila ljubav nije bio zaposlen u bolnici, a direktor bolnice je rekao da su oni predali zapisnik pravnoj službi koja je pokrenula disciplinski postupak. Šuškalo se i da je posle svega medicinska sestra otvorila bolovanje i da nije dolazila na posao.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *