SRBIN OTKRIO ŠTA SVE RADI SA SVOJOM DEVOJKOM PA ZGROZIO NAROD: Ovo još niste čuli, da li smo SAMO MI takav NAROD?

MAGAZIN

Danas se na otvorene veze gleda znatno drugačije nego pre desetak godina. To je način da se za nekoga ne vežete previše, ukoliko niste sigurni da je to prava osoba za vas. Ne postoji nužno konkretna definicija otvorene veze, a nekada će odgovor na to pitanje zavisiti i od toga koga pitate.

Da ste to pitanje postavili jednom Srbinu koji je na poznatom sajtu za iskustva otkrio šta radi sa devojkom, verovatno se nikada više ne biste usudili da pitate isto.

“Devojka mi dozvoljava da joj nekad menjam uloške, toliko otvoren odnos imamo”, napisao je, a onda je usledila lavina komentara. “Odvratno i apsolutno nepotrebno”, “Ja nikada nisam išla ni u toalet pred dečkom i odvratna mi je ta praksa da parovi idu jedni pred drugima u WC. Mislim da na toliko možemo da se odvojimo i u privatnosti obavimo nuždu”, “Bože me oprosti, ovo još nisam čula”, “Što bi mi neko menjao uloške?!”, “Ovo jedino opravdavam ako je devojka nepokretna, ima povredu ili bilo kakav prelom”, pisali su ljudi..

Istraživanja pokazuju da nakon više godina ljubavne veze, većina ljudi se oseća toliko opušteno pored svog partnera, da praktikuju neke prilično gadne navike koje su drugim ljudima neshvatljive.

Ljubav, Krevet
foto: Profimedia

Ovo je 9 navika partnera u dugim vezama koje je MTV proglasio jezivim:

Obavljanje nužde u kupatilu dok se drugi partner tušira

Međusobno ceđenje mitisera

Mirisanje partnerove prljave odeće

“Nošenje” partnerovih dlaka po telu i garderobi ili spavanje na njima

Ispuštanje gasova i razgovor o njima

Podrigivanje usred ozbiljnog razgovora

Gledanje partnera dok spava

Praktikovanje internog jezika u vezi, od uvrnutih šala do tepanja

Kopiranje ponašanja partnerovih roditelja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *