PAKAO KREĆE KAD POLNI ORGAN PRETVORIŠ U ROBU KOJA SE KUPUJE I KORISTI! Ispovest bivše prostitutke – “Telo nije moglo…”

MAGAZIN

Sve je počelo kada je odlučila da postane “Sugar Baby”, odnosno, našla je bogatog sponzora da joj “pravi društvo”. Putovala je u Ameriku sa svojim “šećernim taticom”, a pod ovim nazivom se obično podrazumevaju stariji, bogati muškarci koji će sponzorušama pružiti luksuzan i raskošan život. Devojke masovno i očigledno ponosno dele savete kako da izvuku novac od “šećernih tatica”, promovišući šoping, putovanja, automobile i na taj način su stvorile bizaran trend koji je zavladao i na TikTok-u.

U svojoj ispovesti, Mejv Mun, bivša prostituka iz Velike Britanije, otkriva kako je “šećernom tatici” bila stalni pratilac na putovanju dve godine. Tada se odala klasičnoj prostituciji. “U početku sam naplaćivala 150 funti (oko 20.500 dinara) po satu i sećam se da mi je klijent dao svih 150 funti. Uradili smo to u mojoj studentskoj sobi dok sam držala novac u ruci”, rekla je Mejv Mun i priznala da je postala zavisna od novca.

“Tih 150 funti je apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kada se navikneš da radiš za kikiriki, tih 150 funti ti pređe u naviku”, rekla je ona i napomenula kako je početno uzbuđenje ubrzo nestalo, a sve veća potražnja u industriji za odrasle je negativno uticala na njenu sreću. Ipak, nije želela da odustane.

“Bila sam sve mršavija. Pustila sam da samopoštovanje nastavi da mi opada i da mi ljudi rade sve gore i gore”, nastavila je ona. Dozvoljavala je klijentima da postanu nasilni prema njoj sa opravdanjem u glavi: “To bar neće raditi drugim ženama”. Situacija je bila svakim danom sve gora, a ona je, kako je objasnila, imala blokadu u glavi. Živela je više kao mašina, nego kao ljudsko biće.

“U toku dana sam primala više klijenata nego što je moje telo moglo da podnese, a onda sam to isto radila šest-sedam dana u nedelji. Sve teže sam se nosila sa tim”, prisetila se. Krajem 2019. godine obolela je od karlične inflamatorne bolesti, infekcije gornjeg dela polnog sistema – grlića materice, tela materice, jajovoda i jajnika. Bila je zavisna od marihuane i živela je u stanu u centru Londona koji je morala da plati.

Sve više je, kaže, mrzela svoj život. Znala je da mora nešto da promeni, dok je još imala snage. Prvo je otišla na duhovno povlačenje, a onda je napustila London i zaklela se sebi da više nikada neće prodati svoje telo. Nakon toga, pokrenula je Instagram stranicu @profit_from_trauma, sopstveni Jujtub kanal i TikTok. Tamo upozorava mlade žene na opasnost od prostitucije, koja na kraju uništava osobu psihički, fizički i duhovno. Kaže da ne vredi brzog novca.

“Znam da se ova logika može primeniti na mnoge poslove, ali većina njih nije fizički i intimno toliko nametljiva, a dugoročno psihološki i potencijalno fizički štetna kao se**ualni rad. Prostitucija je intimna razmena energije koja je obično jednostrana (se**ualna radnica – klijent). Verujem da delite dušu sa klijentom kada imate odnos. Ti im uzmeš deo duše, a oni deo tvoje”, nastavila je ona.

Upozorila je da prostitucija kod mladih devojaka može da ostavi teške traume, razvije PTSP i spreči ih da u budućnosti imaju normalan odnos sa partnerom sa kojim su u ozbiljnoj vezi. “I sigurno će se vaš odnos sa sopstvenim telom poremetiti čim svoje genitalije i svoje intimne delove pretvorite u robu koja se može kupiti i koristiti.Vaše telo je neprocenjivo i najverniji prijatelj kojeg ćete ikada imati. Razmislite o tome, da li biste prodali svog najboljeg prijatelja prljavom kladioničaru za 10 funti mesečno ili za 150 funti da on radi šta hoće sa telom i se**ualno ga eksploatiše sat vremena. Najverovatnije to ne biste uradili, jer novac ne vredi”, zaključila je ona.

(MONDO)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *