RODILA MU ČETVORO DECE, A OSTAVIO JE ZBOG CECE! Ovako sada izgleda prva Arkanova supruga – život je NIJE MAZIO! (FOTO)

MAGAZIN

O privatnom, a naročito ljubavnom životu Željka Ražnatovića Arkana pre braka sa Svetlanom Cecom Ražnatović se malo toga zna, a interesovanje ne jenjava ni dve decenije nakon njegove smrti.

Poznato je da je otac devetoro dece, kao i da je bio u braku sa Natalijom Martinovićsa kojom je dobio četvoro – blizance Nikolu i Vojina, kao i ćerke Mašu i Milenu. Kako je za domaće medije svojevremeo otkrio Arkan, nakon 13 godina braka, između njega i Natalije odnosi su zahladneli, a Ceca sa tim nije imala nikakve veze iako su mnogi pričali drugačije.

“Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao”, izjavio je Arkan 1996. godine.

Natalija je nakon razvoda sa svojom decom napustila Srbiju, a danas živi u Americi, kako je jednom potvrdio Arkanov bliski saradnik.

U početku su bivša žena Željka Ražnatovića Arkana i njeno četvoro dece, blizanci Nikola i Vojin i ćerke Maša i Milena imali težak život, međutim, kako su deca odrastala i pronašla svoj put, porodica je postepeno stala na noge, a Natalija je postala posebno ponosna na njihove uspehe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *