AKO ŽELITE DA PRIVUČETE NOVAC U KUĆU, PREDSOBLJE MORA DA VAM IZGLEDA OVAKO: Zbog ove GREŠKE svi ste bez PARA

MAGAZIN

Predsoblje je stvar koju vaši posetioci prvo uoče kada uđu vaš dom, ali je to mesto kroz koje cirkuliše energija iz vašeg doma i u vaš dom. Zato je jako bitno da bude uređeno na način na koji či neće mirovati ili biti zaglavljen. Ukoliko energija stagnira, onda ne može ni energija novca pravilno da cirkuliše.

Ukoliko pratite Feng šui savete, stručnjaci imaju nekoliko saveta za vas kako da uredite predsoblje da energija novca ulazi u vaš dom.

Predsoblje povezuje sve prostorije u kući i kroz njega se energija kreće do ostalih prostorija u domu. Potrudite se da predsoblje ne bude pretrpano stvarima, kako bi energija mogla slobodno da protiče. Takođe se potrudite da ovaj deo vašeg doma bude uvek čist i uredan kako bi energija mogla nesmetano da kruži.

predsoblje, Vrata, Hodnik
foto: Profimedia

Prostrano predsoblje prema Feng šui-ju stvara osećaj sigurnosti. Ukoliko se sa ulaznih vrata u vašoj kući nalazi zid, postavite biljku ili sliku jakih boja, ova snažna energija obezbediće vašem novcu da se konstantno kreće. Malo predsoblje stvara osećaj ograničenja pa se potrudite da ovaj mali prostor vizuelno povećate ogledalima.

Ako je predsoblje dugačko i usko, prema Feng šui-ju to nije dobro, pa bi bilo poželjno da na zidove okačite ogledala koja će povećati prostor i usporite energiju koja protiče kroz predsoblje, jer ne valja da se ista kreće previše brzo, kako novac ne bi izlazio iz vašeg doma previše brzo. Ako imate prostrano predsoblje možete smestiti okrugli stočić sa malom svećom ili lampom i vazom svežeg cveća. Ovom delu doma pristaje detalj nekog crvenog ili kristalnog predmeta. Kada birate boju za vaše predsoblje, Feng šui preporučuje da se odlučite za svetle tonove – bež, belu ili pastelne nijanse, ali obavezno dodajte detalje zelene boje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *