LEPOTICA POGINULA U STRAŠNOJ NESREĆI, A SNIMAK KOJI JE OBJAVILA PRE SAMO 2 MESECA LEDI KRV: Ovo je JEZIVO (VIDEO)

MAGAZIN

Model iz Venecuele Arijana Vijera (26) poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Floridi 13. jula, nakon što je objavila morbidan video za svoju sahranu.

Pretpostavlja se da je Arijana zaspala za volanom, pre nego što se sudario sa kamionom u jezeru Nona u Orlandu, prenosi Njujork post. Ona je inače trebalo da predstavlja svoju zemlju na izboru za mis Latinske Amerike.

Iako zvanični uzrok nesreće nije objavljen, njena majka je rekla da je Arijana patila od umora i da je zaspala za volanom.

– Moja devojčica je zaspala. Bila je umorna. Oživeli su je, ali kada su je odveli na traumatologiju, ostala je tamo – rekla je Vivijan Očoa za televiziju Telemundo 31.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Valentina (@arianaviera__)

Arijana je navodno doživela srčani udar nakon reanimacije.

– Previše je pomagala ljudima. Ona bi sve stopirala da ti pomogne ili da te sasluša. Uvek je bila tu za svoje prijatelje, svoju braću, svoju majku – ispričala je skrhana majka.

Dva meseca pre smrti manekenka je objavila jeziv video na Instagramu u kojem se pominje njena buduća sahrana.

– Snimam se za svoju buduću sahranu, jer moram sama sebe da snimam, niko neće da me snima – napisala je ona uz kompilaciju klipova iz svakodnevnog života gde se „tek probudila“, pije vodu i šeta oko kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Valentina (@arianaviera__)

Na taj način je htela da ismeje trend na društvenim mrežama gde se ljudi pretvaraju da ih neko prati po kući i krišom snima, hvatajući ih u spontanim momentima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *