Devojku silovala šestorica momaka u hotelskoj sobi: Spasio je radnik obezbeđenja

GLOBUS

Grupa od pet francuskih turista i jednog švajcarskog turiste uhapšena je nakon što su navodno silovali jednu tinejdžerku iz Britanije u odmaralištu Magaluf.

Sudija u glavnom gradu Palmi otkrio je da postoje video snimci navodnog silovanja na najmanje jednom od telefona osumnjičenih, saopštila je policija.

Silovana tinejdžerka se u ponedeljak uveče susrela sa osumnjičenim silovateljima, a kasnije je otišla u hotelsku sobu jednog od osumnjičenih, gde ju je šestorica navodno seksualno napala, navodi se u saopštenju policije na Majorki, citirajući izjavu žrtve.

Policija je odmah stigla na lice mesta

Civilna garda se pojavila u hotelu nakon što je dobila telefonski poziv od hotelskog obezbeđenja koji je zatekao silovanu devojku kako plače.

Policija je ubrzo potom privela osumnjičene, koji su svi stariji od 20 godina.

Navodna žrtva je odmah dobila medicinsku pomoć i psihološko savetovanje.

Sva šestorica su uhapšena

Tokom hapšenja, jedan od osumnjičenih je držao pognutu glavu i gledao u zemlju dok ga je oficir Civilne garde vodio u sud u Palmi sa lisicama na rukama.

Ostala petorica, koji su svi nosili šorceve i majice u kojima su i uhapšeni, nisu pokušali da prikriju lica dok su odvođeni u sud na saslušanje.

Svi osumnjičeni su sa lisicama sprovedeni u zgradu suda u Palmi.

Iako se osumnjičeni nalaze u zatvoru, niko od njih još nije zvanično optužen, jer je istraga u toku. Nisu saopšteni detalji o njihovom identitetu, kao ni o identitetu navodne žrtve.

Detektivi su pregledali prostoriju u kojoj se navodno dogodio napad i pregledali snimke sa video nadzora na ulazu hotela u okviru istrage. Lekar je pregledao ženu i rekao je da je pronašao tragove nasilja na njenim rukama.

(Dejli mejl)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *