MAGAZIN

MAGAZIN Skromna kuća na kraju sela: Ovdje je odrasla Rada Manojlović, jedan detalj će vas rasplakati

  • 5 Augusta, 2023
  • 0

Otac pjevačice Rade Manojlović, i pored toga što njegova kćerka odlično zarađuje i nema potrebe da se brine za egzistenciju, radi u polju, ali i na pijaci. Naime,

MAGAZIN Skromna kuća na kraju sela: Ovdje je odrasla Rada Manojlović, jedan detalj će vas rasplakati

Otac pjevačice Rade Manojlović, i pored toga što njegova kćerka odlično zarađuje i nema potrebe da se brine za egzistenciju, radi u polju, ali i na pijaci.

Naime, kako je Rada rekla, on od ujutro do navečer ide u polje i radi, dok četvrtkom i subotom radi na pijaci, gdje prodaje, između ostalog, toalet-papir.

Moj tata prodaje toalet-papir na pijaci. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin… Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i prije nego što sam postala popularna – napisala je pevačica na Tviteru.

Rada je odrasla u trošnoj kući u selu Četereže za koje je veoma vezana. Nakon majčine smrti živjela je sa sestrom i ocem, a prvi zarađeni novac od nastupa uglavnom je ulagala u novu kuću kako bi im obezbijedila konforan život. Kako se pisalo, pjevačica je u novu nekretninu uložila čak 100.000 eura.

Oni su koristili poljski WC, a kupanje im je bilo snalaženje.

U dvorištu su gajili razne životinje, a kako je jednom prilikom rekla pjevačica, ona i sestra Maja se nikad nisu bavile time jer je njihov zadatak bio da sređuju kuću. Traktori, kombi i razni krš mogao je da se vidi u dvorištu u kom je pjevačica odrasla.

Koliko je pjevačicin otac vrijedan i ne boji se posla, otkrio je za vrijeme korone, kada njegova kćerka nije mogla da radi i nastupa.

-Ako ne bude nastupa zbog korone, Rada će živjeti od moje rakije. Razmišljali smo da napravimo brend i da piću damo ime ‘Radina rakija’. Moja djeca su djeca sa sela i zbog toga nikada ne moraju da brinu jer se ovde uvijek nađe način da se preživi – rekao je Rade Manojlović, otac popularne pjevačice.

Pogledajte slike: