VIJESTI

ODALA UBICI GDE JE NIZAMA, PA JE NA MREŽAMA ŽALI Policajka, Nerminova ljubavnica, objavila sliku njegove žrtve uz sramnu poruku

  • 18 Augusta, 2023
  • 0

Policajka iz Bosne i Hercegovine, Dženana S. osumnjičena je da je Nerminu Sulejmanoviću, ubici iz Gradačca otkrila adresu na kojoj se skrivala njegova nevenčana supruga Nizama sa detetom

ODALA UBICI GDE JE NIZAMA, PA JE NA MREŽAMA ŽALI Policajka, Nerminova ljubavnica, objavila sliku njegove žrtve uz sramnu poruku

Policajka iz Bosne i Hercegovine, Dženana S. osumnjičena je da je Nerminu Sulejmanoviću, ubici iz Gradačca otkrila adresu na kojoj se skrivala njegova nevenčana supruga Nizama sa detetom i samim tim nesrećnoj ženi poslala ubicu na vrata. U medijima je isplivala informacija i da je Dženana bila u emotivnoj vezi sa Nerminom, odnosno da mu je bila ljubavnica, a da stvar bude još gore, sada se oglasila sramnom objavnom na društvenim mrežama.

Naime, Dženana je objavila fotografiju ubijene Nizame.

– Nizama Hećimović. I ime i prezime, od krvi i mesa, sa srcem i dušom – objavila je ona.

Ovu objavu podelila je jedna korisnica društvenih mreža uz uvredljive komentare na račun Dženane.

Policajka odala informaciju o lokaciji na kojoj se skrivala Nizama

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona proverava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dženana S., otkrila lokaciju trostrukom ubici gde se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama.

 

Prema informacijama “Avaza”, lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila ova službenica o čemu je istog dana odmah MUP TK obavestio postupajuću tužiteljku.

Kako piše portal “Crna hronika”, policajka Dženana je navodno bila u vezi sa Sulejmanovićem.

Nije jedina?

Više službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nalazi se pod istragom zbog moguće povezanosti sa Nerminom Sulejmanovićem, višestrukim ubicom iz Gradačca.

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli trenutno provodi istragu protiv više osoba koje se mogu dovesti u bilo kakvu vezu sa ubicom Nerminom Sulejmanovićem iz Gradačca.

Kako piše Klix zbog moguće povezanosti sa ubicom,pod istragom MUP TK se trenutno nalazi i određeni broj policijskih službenika. U pitanju je, kako otkriva izvor, više osoba, prenosi Srpskainfo.

Sutkinja ga oslobodila optužbi

Pored policajke Dženane S, još jedna žena je svojim odlukama pomogla monstrumu Nerminu Sulejmanoviću koji je hladnokrvno ubio svoju suprugu Nizamu.

Naime, mediji su objavili rešenje Opštinskog suda u Gradačcu kojim se odbija predlog MUP-a da se Sulejmanoviću zabrani približavanje žrtvi. Četiri dana kasnije, Nermin Sulejmanović je ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu.

 

Kako smo prenosili, Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, Policijska uprava Gradačac, podnela je zahtev da se Nerminu Sulejmanoviću izrekne zaštitna mera zabrane uznemiravanja i uhođenja osobe izložene nasilju i zaštitna mera zabrana približavanja žrtvi nasilja. Sud je to odbio.

Kako piše u zahtevu, mere zabrane MUP je zatražio nakon što je žena prijavila da ju je 3. avgusta oko 19.30 sati Sulejmanović napao i pretukao pa je zadobila povrede po licu i drugim delovima tela. Žena je drugi dan podnela prijavu protiv njega pa se odselila iz kuće, zajedno s bebom.

Potom je Sulejmanović nastavio da joj preti, zvao je i tražio da se vrati kući. Pretio je i njenoj porodici i prijateljicama. Tri dana kasnije, 7. avgusta, nije htela da da izjavu u policiji iz straha od reakcije Sulejmanovića, rekavši da će time samo pogoršati situaciju, ali je podržala izricanje zaštitnih mera.

Kopirala stari predmet

U istom ovom rešenju, kako se vidi, sutkinja je umesto imena Sulejmanovića napisala ime nepoznatog muškarca, zbog čega se postavlja pitanje – da li je sutkinja samo prepisala obrazloženje iz drugog predmeta?!

– Iz sadržaja zahteva za izricanje zaštitnih mera sledi da je Muharem Ćelosmanović ranje nasilja u porodici vršio prema svojoj nevenčanog supruzi, kao članu porodice sa kojim živi čime je narušio njihov porodični mir i telesnu celovitost. Međutim, član porodice, koji je po zahtevu za izricanje zaštitnih mera označen kao žrtva nasilja je odbila da svedočio, a što je sud utvrdio i čitanjem zapisnika o saslušanju svedoka Hećimović Nizame sačinjen u PU Gradačac – navodi se.

Krvavi pohod Nermina Sulejmanovića

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Nermin i Nizama

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.